- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
kıza wadsapdan mesaj addım cevap bekliomkarşim yine çok klassın :005:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıza wadsapdan mesaj addım cevap bekliomkarşim yine çok klassın :005:
kıza wadsapdan mesaj addım cevap bekliom
En son Atama laf atani burdan ihrac ettik, merak etme, Atam buralarda sevilir.
Atatürkü sevmek siyaset yapmak degil ki, ben Atatürkün politikasina 100/100 katilmiyorum, ama hala seviyorum. Bu önemli bence.
Neyse demek istedigim Arda Turan siyasetden ne anlar, onun bellirtigi görüs degil adam kendisi nasil bir zemin hazirlayayim diyor, yavsak yani bildigin, bugün böyle yarin baska biri gelse onuda yalayacak, yani 5 paralik etmez bu tür adamlar.
kıza wadsapdan mesaj addım cevap bekliom
Hımmnnn vuracağım suratına ilkokullu musun nesin lan bir konuşmayı öğren lan valla bak ayar ettin gün geçtikçe nefret etmeye başlıyorum senden.senınle ılgılenmeye dair bi kıpırtı yok ıcımde,uzgunum kardeşim
Hımmnnn vuracağım suratına ilkokullu musun nesin lan bir konuşmayı öğren lan valla bak ayar ettin gün geçtikçe nefret etmeye başlıyorum senden.
sergen vs yasin işte bunun adı derbydir.
Hımmnnn vuracağım suratına ilkokullu musun nesin lan bir konuşmayı öğren lan valla bak ayar ettin gün geçtikçe nefret etmeye başlıyorum senden.
TG 7+ diyorum.Oranları açıklıyorum:
Sergen: 2.40
Beraberlik: 3.20
Yasin: 1.60
podolskiyi satmayı düşünmek bile sacmalık gol atıcak oyuncumuz yokStat boş, heyecan yok, hoca hoca değil, yönetim yönetim değil. Gidip en formda adamını satıp kapalı kutu alacak kafada. Olumsuz ve mutsuz bir hava hakim. Hakkımızda hayırlısı...
Yasin Paçavrayasin git gaycilik oyna az ötede,hadi kardeşim
Dur up yapayımYasin kardes senin actigin bir konu vardi,sergen'in escinsel oldugunu yazdigi mesajin capsi vardi konunun adi neydi