Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ts de bizim kulübün bugunu buldu oradan yuruyor surkelı. belli başlı kelimeleri kullanıp sokuyolar kazığı

pandev_dzemaili3232.jpg

Son gün transferlerine kaldık yine. :)

Riekerink mevzusu karmaşık değil. Şimdi adamın iyi hoca olmadığı konusunda herkes hemfikir. İstifa etmesi lazım ama etmiyor çünkü ne böyle bir maaş ne de bu seviyede bir iş bulabilir. Yönetim tarafından bakarsak hocayı kovmuyor veya kovamıyor; bir kere adamın maaşı düşük, yeni gelecek hoca kadronun yenilenmesini isteyecek ama para yok, hoca zayıf karakterli olduğu için istediklerini yaptırıyorlar ve bence en önemlisi aslında tepkinin yönetime olması gerekirken Riekerink'e gelmesi yönetimi rahatlatıyor adamı kalkan olarak kullanıyorlar. Tepki ne zaman hocadan çıkıp yönetime kayarsa o zaman Riekerink'i şutlarlar.

Riekerink en az sezon sonuna kadar kalmalı. Öncelik kadroyu düzeltmek ve zarar verdiği halde her maç oynayan kan emicileri kadrodan kesmek olmalı.

Sky Sports News HQ understands Chelsea are today preparing a bid for Celtic and Scotland keeper Craig Gordon.

Gordon is one of three keepers Chelsea are considering as a replacement for Asmir Begovic, who is linked with a £10m move to Bournemouth.

Espanyol's Diego Lopez and Fernando Muslera of Galatasaray are also understood to be under consideration, although yesterday our La Liga expert Guillem Balague said Espanyol are convinced Lopez will remain at the club until the end of the season.

Chelsea'li Begovic her an bournemouth'a gidebilirmis. Yerine 3 tane kaleci adaylar varmis:

Celtic'den Graig Cordan ( celtic gelen teklifi reddetmis)
Espanyol'dan Diego Lopez de buyuk ihtimal espanyol'da kalacak
Muslera icin her an teklif gelebilir

mevzu futbol takimi degil futbol takimiyla ilgili konusmuyorum yanlis anlamayin diyo
sonra boyle yaparsan teknik direktorun rikerink olur dio, lahana tursusu yemis biraz ama onun haricindeki sozleri dogru

katılıyorum. ek olarak kırmızı lahana turşusu güzel bir besin.

Riekerink en az sezon sonuna kadar kalmalı. Öncelik kadroyu düzeltmek ve zarar verdiği halde her maç oynayan kan emicileri kadrodan kesmek olmalı.

Ya işte Riekerink'in kadroyu düzeltecek ne hocalık yeteneği ne ağırlığı var. Bak Yasin'i kadroda düşünmüyorum dedi 1 haftaya yönetim affedip oynattı ağzını açamadı. Yönetim bu adamı her şeye evet dediği için tutuyor zaten. Şunu da söyleyeyim bende sezon sonuna kadar kalmasını istiyorum sebebi de yeni hoca demek yönetimin 2-3 ay daha zaman kazanması demek sene sonu hepsi rezil olup gitsin.

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur
Galatasaray'da kadro dışı bırakılıp yeniden takıma dönen Chedjou: "Çok mutluyum, harikayım.."

Chedjou: "Neler olacağını hep beraber göreceğiz.. Taraftarlarımızı mutlu ediyordum, yine edeceğim."

Galatasaray'da kadro dışı bırakılıp yeniden takıma dönen Chedjou: "Çok mutluyum, harikayım.."

Chedjou: "Neler olacağını hep beraber göreceğiz.. Taraftarlarımızı mutlu ediyordum, yine edeceğim."

:red:

Bugünkü konumuz;

GALATASARAY KULÜBÜ KAÇ TANE ÇALIŞANI OLDUĞUNU BİLMİYOR

Kulüp içinde bir çok 'avukat','sekreter','danışman' ın yüksek maaşla işe alındığı, bir süre sonra da yüksek tazminatla kovulduğu konuşuluyor

bu kişiler bir süre sonra yine tekrar yüksek maaşla işe alınıyorlarmış.Bu dedikodu. Ama zaten araştıran denetleyen de yok.Raporlara bakalım.

Eski çalışanların açtığı davalar için şirket 31 Mayıs itibariyle 2,1 milyon TL, 30 Kasım itibariyle 1,7 milyon TL karşılık ayırmış.

C3HR0ZIWYAAk7ls.jpg

Bu davaların kazanılacağına dair en küçük bir ümit olsaydı, bu karşılık ayrılmazdı. Çünkü değerlendirmeyi kulüp avukatı yapıyor..

Bir de bilmediğimiz, 'muhtemelen kaybederiz de lehte kararlar da var bu davaları sayma' denilen kaç dava var bilmiyoruz.

Bir de ne idüğü belirsiz, kaybedileceği öngörülmüş (kabul edilmiş) 14,3 milyon TL(!) değerinde dava(lar) var..

Ama asıl konumuz çalşan sayısı demiştik.. Hatırlayın, Aysal'ın son döneminde 'çok çalışan var, tasarruf edilmeli' furyası çıkmıştı

Aysal Eylül 2014'de başkanlığı bıraktı. Bakalım Aysal başkanlığı bıraktığında kaç çalışan varmış? Burada önemli olan 'diğer personel' sayısı

C3HWNsxXcAA5djd.jpg

Eylülden önceki dönemi gösteren 31 Ağustos tarihli raporlarda 43, Eylül sonrası ilk dönem raporunda (30 Kasım) ise 38 çalışan görünüyor.

Bu iki rapor da D.Yarsuvat döneminde yayınlandı.30 Kasım tarihli rapor mesela 19 Ocak 2015'de Yarsuvat başkan olduktan 4 ay sonra yayınlandı

30 Kasım raporu sonrasında ilk gelen rapor 9 aylık finansal performansı gösteren 28 Şubat 2015 tarihli rapor. Ona bakalım:

C3HYMekWYAAozm_.jpg

Bu Yarsuvat geldikten sonra 'Çaycıyı bile işten çıkarıyorlar' diye konuşulan dönem.. 'Diğer personel' 38'den 150'ye çıkmış.. Tasarruf (!)

Yarsuvat kendi döneminde yayınladığı 2 ayrı raporda 'diğer personel' olarak 43 ve 38 kişi olduğunu onaylamıştı.. Peki yukarıda ne yazıyor?

Önceki 2 raporda 31 Mayıs 2014 itibariyle 'diğer personel' sayısı 118 görünürken birden 326 olmuş.. 'Tasarruf' adına yapılan tek şey bu..

giphy.gif

ondan paylaşmadım herkes görsün istatistiklerini istedim bu iki futbolcunun

Bizim takımın yapısına kimyaları uymadı. Dzemaili kısmen uyabilirdi ama Pandev tam anlamıyla bir forvet olmadığından Sneijder ile birlikte oyuna konulduğunda skor üretme açısından problem olurdu Pandev'li sistem. O yüzden Pandev'in bizde buna benzer bir istatistik yakalayacağını sanmam ama resmi maçlarda denememiş olmamız büyük kayıptı, Umut oynarken Pandev'in oturuyor olması...

Pandev hadi neyse ama Dzemaili kötü oyuncu değil.Sadece anlamsız bir şekilde tutunamadı burda çok ilginçtir biz hariç her takimda max katkı vererek oynuyor dzemaili

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt