- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.103
- 5.488
bananebizede söylede bizde izleyeh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bananebizede söylede bizde izleyeh
geçenlerde 70lerin bi italyan filmini bulmuşum aklın durur. tam senlik. ama söylemıycembanane
Riekerink mevzusu karmaşık değil. Şimdi adamın iyi hoca olmadığı konusunda herkes hemfikir. İstifa etmesi lazım ama etmiyor çünkü ne böyle bir maaş ne de bu seviyede bir iş bulabilir. Yönetim tarafından bakarsak hocayı kovmuyor veya kovamıyor; bir kere adamın maaşı düşük, yeni gelecek hoca kadronun yenilenmesini isteyecek ama para yok, hoca zayıf karakterli olduğu için istediklerini yaptırıyorlar ve bence en önemlisi aslında tepkinin yönetime olması gerekirken Riekerink'e gelmesi yönetimi rahatlatıyor adamı kalkan olarak kullanıyorlar. Tepki ne zaman hocadan çıkıp yönetime kayarsa o zaman Riekerink'i şutlarlar.
mevzu futbol takimi degil futbol takimiyla ilgili konusmuyorum yanlis anlamayin diyo
sonra boyle yaparsan teknik direktorun rikerink olur dio, lahana tursusu yemis biraz ama onun haricindeki sozleri dogru
katılıyorum. ek olarak kırmızı lahana turşusu güzel bir besin.
o ikilinin şu andaki istatistikleri Goran Pandev - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt Blerim Dzemaili - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt![]()
Son gün transferlerine kaldık yine.![]()
Riekerink en az sezon sonuna kadar kalmalı. Öncelik kadroyu düzeltmek ve zarar verdiği halde her maç oynayan kan emicileri kadrodan kesmek olmalı.
Cumhur Önder Arslan @ArslanCumhur
Galatasaray'da kadro dışı bırakılıp yeniden takıma dönen Chedjou: "Çok mutluyum, harikayım.."
Chedjou: "Neler olacağını hep beraber göreceğiz.. Taraftarlarımızı mutlu ediyordum, yine edeceğim."
Galatasaray'da kadro dışı bırakılıp yeniden takıma dönen Chedjou: "Çok mutluyum, harikayım.."
Chedjou: "Neler olacağını hep beraber göreceğiz.. Taraftarlarımızı mutlu ediyordum, yine edeceğim."
o ikilinin şu andaki istatistikleri Goran Pandev - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt Blerim Dzemaili - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
ondan paylaşmadım herkes görsün istatistiklerini istedim bu iki futbolcununBiliyorum. Kotü futbolcu değillerdi zaten bence ben kotü demeyi kastetmedim.
ondan paylaşmadım herkes görsün istatistiklerini istedim bu iki futbolcunun