Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan andriy yarmolenko'yu kiev ekonomik durumlardan dolayı 10 milyon'a satacakmış(tabiiki ne kadar doğru bilmiyorum)

Adam akıllı bir yönetici olsa başımızda Garry'ye 3,50 mil. € verdi Poldi'yide erkenden satsa 7,50 mil. € filan

10 mil. € Andriy Yarmolenko alsa artan para'ya Gabriel Barbosa'yı kiralasa yarım sezon için

Bruma-Gabriel-Yarmolenko
Sneijder​

Hücum hattını kurabilse ne olurdu ha ?

Ulan andriy yarmolenko'yu kiev ekonomik durumlardan dolayı 10 milyon'a satacakmış(tabiiki ne kadar doğru bilmiyorum)

Adam akıllı bir yönetici olsa başımızda Garry'ye 3,50 mil. € verdi Poldi'yide erkenden satsa 7,50 mil. € filan

10 mil. € Andriy Yarmolenko alsa artan para'ya Gabriel Barbosa'yı kiralasa yarım sezon için

Bruma-Gabriel-Yarmolenko
Sneijder​

Hücum hattını kurabilse ne olurdu ha ?
Ya sende hep dusuk fiyat diyon liverpoolda guya 2.5a satiyordu. İnanmam ona ben diyeyim min 17-18 piyasasi varken yapmazlar. En kotu cine saplarlar ki cin yabancinin iyisini istiyor artik bu adam da iyi herif

Ya sende hep dusuk fiyat diyon liverpoolda guya 2.5a satiyordu. İnanmam ona ben diyeyim min 17-18 piyasasi varken yapmazlar. En kotu cine saplarlar ki cin yabancinin iyisini istiyor artik bu adam da iyi herif

Ben direk kesin 2.5 demedim ki Sakho için Acunn.com'a göre dedim Sakho'nun menajerinden acıklama burdada yazıyor

O Yarmolenke haberinide dün bir yerde gördüm ama bulamadım şimdi yanınada özellikle yazdım di mii ne kadar doğru bilmiyorum diye

Hem akıl var mantık var daha 27 yaşında Yarmolenko dünyanın en iyi 10 kanat topçusundan birisidir niye Çin'e gitsin

Yarın gece dönem son bulacak ve tek isim yok. Allah belanı versin yönetim. Şampiyonluk giderse bakalım ne yalanlar söyleyeceksiniz..

Tutturdunuz Aysal yönetimi şöyle-böyle.. Daha bu sene 20M'den fazla sadece bonservise harcandı. El insaf be kimi kandırıyorsunuz siz.

Kaynaksiz haber myc sebebi. Kaynaksiz hayalde satmayalim gencler etkileniyor sonra

Yarın gece dönem son bulacak ve tek isim yok. Allah belanı versin yönetim. Şampiyonluk giderse bakalım ne yalanlar söyleyeceksiniz..

Tutturdunuz Aysal yönetimi şöyle-böyle.. Daha bu sene 20M'den fazla sadece bonservise harcandı. El insaf be kimi kandırıyorsunuz siz.

Yav reis aynen öyle artık kimse çıkıp şu formda paramız yok hangi parayla topçu alıcaz filan demesin inanmam Eren'e 4 Serdar'a 4.5 Tolga'ya 3 Donk'a 2.5 verirken sıkıntı yok işimize yarayacak bir topçu alacağımız zaman para yok Hugo'ya&Vida'ya nasıl verelim o parayı oluyor

Kaynaksiz haber myc sebebi. Kaynaksiz hayalde satmayalim gencler etkileniyor sonra

He he tamam haklısın Bravo kardeş :005:

Ben diyorumki kesin haber şöyle haydi hemen alalım mı diyorum ?

Böyle birşey okudum diyorum ne kadar doğru bilmiyorum diyorum

Yoksa Allaha şükür aklımız var Yarmolenko'nun 25-30 milyon piyasa bulacağını biliyoruz

Yav reis aynen öyle artık kimse çıkıp şu formda paramız yok hangi parayla topçu alıcaz filan demesin inanmam Eren'e 4 Serdar'a 4.5 Tolga'ya 3 Donk'a 2.5 verirken sıkıntı yok işimize yarayacak bir topçu alacağımız zaman para yok Hugo'ya&Vida'ya nasıl verelim o parayı oluyor

En ufak geliri olmayan,40 oyuncu yollayan,şampiyonluk şansı bitmiş TS bile kaç transfer yaptı. İstanbul gibi şehir,Prestijin var,yıldız isimlerin var,şampiyonluk şansın var ama sen oyuncu alamıyorsun. Saçma sapan bahaneler üretirler yarın.. (Yok terördü,yok FFP idi, yok eşi istemedi..)

Chedjou gibi önemli ismi bile satamadın. BJk gitti oynatmadığı isimden bile kar etti.

Podolski şu dönemde giderse ve taraftar sessiz kalırsa kimse hakkını helal etmez o ultraslan denilen mamalı topluluk artık sesini çıkarmalı..Podolskiyi satan şampiyonluğu satar unutmucaz seni dursun

En ufak geliri olmayan,40 oyuncu yollayan,şampiyonluk şansı bitmiş TS bile kaç transfer yaptı. İstanbul gibi şehir,Prestijin var,yıldız isimlerin var,şampiyonluk şansın var ama sen oyuncu alamıyorsun. Saçma sapan bahaneler üretirler yarın.. (Yok terördü,yok FFP idi, yok eşi istemedi..)

Chedjou gibi önemli ismi bile satamadın. BJk gitti oynatmadığı isimden bile kar etti.

Valla Bu yönetimin biran önce bırakıp gitmesi gerekiyor reis başka türlü olacağı yok
Serdar'a 4.5 bonservis 2 milyon maaş verdik
Ahmet'e 2,5 bonservis 0.9 milyon maaş verdik

10 milyon euro para yapıyor yav o paraya enn kralından stoper alınırdı reis

Veya ortasaha için
Tolga Cigerci 3 milyon bonservis 2 milyon maaş
Josué 0.7 maaş
Nigel de Jong 2.5 maaş
Ryan Donk 2.5 bonservis 1.5 maaş
Jem 0.7 maaş
Jose 1.1 maaş
Bilal 1.2 maaş

Verdik Dursun yönetiminde 15.2 milyon euro harcandı ve hala Selçuk oynuyor ortasahada ?

Forvet önerim; uA SUCUk reis.

2015 yazında revize edicektik kadroyu bin tane boşta mükemmel adam vardı artık zor buluruz oyuncu

Valla Bu yönetimin biran önce bırakıp gitmesi gerekiyor reis başka türlü olacağı yok
Serdar'a 4.5 bonservis 2 milyon maaş verdik
Ahmet'e 2,5 bonservis 0.9 milyon maaş verdik

10 milyon euro para yapıyor yav o paraya enn kralından stoper alınırdı reis

Veya ortasaha için
Tolga Cigerci 3 milyon bonservis 2 milyon maaş
Josué 0.7 maaş
Nigel de Jong 2.5 maaş
Ryan Donk 2.5 bonservis 1.5 maaş
Jem 0.7 maaş
Jose 1.1 maaş
Bilal 1.2 maaş

Verdik Dursun yönetiminde 15.2 milyon euro harcandı ve hala Selçuk oynuyor ortasahada ?

Keşke elimizde olsa yollamak. Passolig yüzünden biat etmeyen taraftar gitmiyor. Tribün tamamen menfaatçi uA'ya kaldı. Kaybedince anca "Asaletin bize yer" söylerler.

Ellerinde en ufak planlama yok ama "Gelecek sene ŞL Finali kadrosu kuracağız" diyor adam. İnsan der ki; Şöyle yapacağız,şu sistemi kurduk ve yapacağız der. Anca boş keseden salla.

Yiyen bol bu ülkede bu lafları.

Keşke elimizde olsa yollamak. Passolig yüzünden biat etmeyen taraftar gitmiyor. Tribün tamamen menfaatçi uA'ya kaldı. Kaybedince anca "Asaletin bize yer" söylerler.

Ellerinde en ufak planlama yok ama "Gelecek sene ŞL Finali kadrosu kuracağız" diyor adam. İnsan der ki; Şöyle yapacağız,şu sistemi kurduk ve yapacağız der. Anca boş keseden salla.

Yiyen bol bu ülkede bu lafları.

Adamlar herşeyi ayarlamış

Divan Kurulu pilavlı günüyle kandırır
uA Sucuk ekmekle kandırır
Yönetim Kurulu güzelce komisyonları bölüşür arasında

Olan yine bizim gibi taraftara olur maalesef reis

Adamlar herşeyi ayarlamış

Divan Kurulu pilavlı günüyle kandırır
uA Sucuk ekmekle kandırır
Yönetim Kurulu güzelce komisyonları bölüşür arasında

Olan yine bizim gibi taraftara olur maalesef reis

Sorma ya. 1-2 senedir kopmak istiyorum taraftarlıktan ama bir şekilde kan mı çekiyor nedir. Bırakamadım bunca rezilliğe rağmen.

2018 Mayıs gelsin de hele, iyi bir aday çıkarırsa muhalifler taraftar desteğini de arkasına alarak seçilir inşAllah. Keşke 2018 Mayıs'ı beklemesek ama kimse kopartamaz o koltuktan belli.

GS seviyesinde olmayabilirler , transferleri yanlis da olabilir ama bakiyorum , ismi gectiginde "bu kim ya" seklinde algi yaratan bir cok oyuncu gayet iyi oynuyorlar

merter yuce , bursada ayakta kalan 2 isimden biriydi , basaksehir puan kaybetse ,maci izleyenler ayni seyi soylerlerdi , guray da gundemimize girmisti , adam asist gol , her seyi yapiyor kac senedir

niasse ye , rodellega ya burun kivirdik , biri premier league de gayet etkili ,digeri de mevcut takimindan ileri bir yere transfer oldu

denizli emre mor u istediginde de "sacmayin paralari , adi sani duyulmamis" diyordu o gunku nobet basliginda

demem o ki ,herkes buyuk takim oyuncusu olamaz , fakat herkese de onyargili bakmamak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt