Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.803
- 19.407
- 2.193
Ulan Ne Transfer Dönemiydi Be ... :38573:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulloa--->SAKATPodolskiyi Ulloayi almak için takasta kullansak bari
Ya sende hep dusuk fiyat diyon liverpoolda guya 2.5a satiyordu. İnanmam ona ben diyeyim min 17-18 piyasasi varken yapmazlar. En kotu cine saplarlar ki cin yabancinin iyisini istiyor artik bu adam da iyi herifUlan andriy yarmolenko'yu kiev ekonomik durumlardan dolayı 10 milyon'a satacakmış(tabiiki ne kadar doğru bilmiyorum)
Adam akıllı bir yönetici olsa başımızda Garry'ye 3,50 mil. € verdi Poldi'yide erkenden satsa 7,50 mil. € filan
10 mil. € Andriy Yarmolenko alsa artan para'ya Gabriel Barbosa'yı kiralasa yarım sezon için
Bruma-Gabriel-Yarmolenko
Sneijder
Hücum hattını kurabilse ne olurdu ha ?
Ya sende hep dusuk fiyat diyon liverpoolda guya 2.5a satiyordu. İnanmam ona ben diyeyim min 17-18 piyasasi varken yapmazlar. En kotu cine saplarlar ki cin yabancinin iyisini istiyor artik bu adam da iyi herif
Yarın gece dönem son bulacak ve tek isim yok. Allah belanı versin yönetim. Şampiyonluk giderse bakalım ne yalanlar söyleyeceksiniz..
Tutturdunuz Aysal yönetimi şöyle-böyle.. Daha bu sene 20M'den fazla sadece bonservise harcandı. El insaf be kimi kandırıyorsunuz siz.
Kaynaksiz haber myc sebebi. Kaynaksiz hayalde satmayalim gencler etkileniyor sonra
Yav reis aynen öyle artık kimse çıkıp şu formda paramız yok hangi parayla topçu alıcaz filan demesin inanmam Eren'e 4 Serdar'a 4.5 Tolga'ya 3 Donk'a 2.5 verirken sıkıntı yok işimize yarayacak bir topçu alacağımız zaman para yok Hugo'ya&Vida'ya nasıl verelim o parayı oluyor
En ufak geliri olmayan,40 oyuncu yollayan,şampiyonluk şansı bitmiş TS bile kaç transfer yaptı. İstanbul gibi şehir,Prestijin var,yıldız isimlerin var,şampiyonluk şansın var ama sen oyuncu alamıyorsun. Saçma sapan bahaneler üretirler yarın.. (Yok terördü,yok FFP idi, yok eşi istemedi..)
Chedjou gibi önemli ismi bile satamadın. BJk gitti oynatmadığı isimden bile kar etti.
Valla Bu yönetimin biran önce bırakıp gitmesi gerekiyor reis başka türlü olacağı yok
Serdar'a 4.5 bonservis 2 milyon maaş verdik
Ahmet'e 2,5 bonservis 0.9 milyon maaş verdik
10 milyon euro para yapıyor yav o paraya enn kralından stoper alınırdı reis
Veya ortasaha için
Tolga Cigerci 3 milyon bonservis 2 milyon maaş
Josué 0.7 maaş
Nigel de Jong 2.5 maaş
Ryan Donk 2.5 bonservis 1.5 maaş
Jem 0.7 maaş
Jose 1.1 maaş
Bilal 1.2 maaş
Verdik Dursun yönetiminde 15.2 milyon euro harcandı ve hala Selçuk oynuyor ortasahada ?
Keşke elimizde olsa yollamak. Passolig yüzünden biat etmeyen taraftar gitmiyor. Tribün tamamen menfaatçi uA'ya kaldı. Kaybedince anca "Asaletin bize yer" söylerler.
Ellerinde en ufak planlama yok ama "Gelecek sene ŞL Finali kadrosu kuracağız" diyor adam. İnsan der ki; Şöyle yapacağız,şu sistemi kurduk ve yapacağız der. Anca boş keseden salla.
Yiyen bol bu ülkede bu lafları.
Adamlar herşeyi ayarlamış
Divan Kurulu pilavlı günüyle kandırır
uA Sucuk ekmekle kandırır
Yönetim Kurulu güzelce komisyonları bölüşür arasında
Olan yine bizim gibi taraftara olur maalesef reis