- 12 Ocak 2013
- 52.558
- 62.406
- 4.323
Kafa açmayalım babayiğitYavrum, en son nerede gördün aileni anlat bakalım
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafa açmayalım babayiğitYavrum, en son nerede gördün aileni anlat bakalım
Transfer:Asamoah,Stoper,Sol Kanat,Forvet
Gitmesi gerekenler:Hakan Balta,Carole,Tarık,Cavanda,De jong,Donk,Umut Gündoğan
Kalan gün:10
Ne ameliyatı kardeşim kulakla ilgili bi durum sa kız kardeşim 5 sefer oldu baya bilgim var o konuda
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu juve'lilerin götleri acaip kalkmis. GS taraftarinin Asamoah'a sevindigi için dalga geciyorlar.
Allahin pizzacilari nasil girdiyse zamaninda. CL'de gotunuze yapistirirlar yine umarim.
Sag kulagimda orta kulak iltihabi var. Ilaclarla hafif düzeldi fakat iltihab tamamen gitmedi. Tip dilinde cholesteatom diyorlar. Kulagin arkasinda aciyorlar ve iltihabi söküyorlar. Bilgin var mi bu konuda?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah şifa versin renktaş, Allah yardımcın olsun.
Sag kulagimda orta kulak iltihabi var. Ilaclarla hafif düzeldi fakat iltihab tamamen gitmedi. Tip dilinde cholesteatom diyorlar. Kulagin arkasinda aciyorlar ve iltihabi söküyorlar. Bilgin var mi bu konuda?
Benim var, Hollanda da doktorum ben. Turkcem okadar iyi de olmazsa yardimci olabilirim. Sorun neydi
Gecmis olsun Allah sifa versin rdas@Kenan Ünal
Riskleri cok düsük ihtimalmis ama insan yine de endiseleniyor. Ameliyat kulaginda arkasinda yapiliyor, kulak zarinin orasinda, yüz damarlarinin oldugu yere yakin. En kötü olasilik yüz felcligi ama cok cok düsük ihtimal. Zaten o yüzden 5 saat sürüyormus, cok yavas ve konsantre sekilde yapiliyormus.
Dualarinizi esgiremeyin lütfen.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Genel olarak bilgi alabilirmiyim ameliyat hakkinda? Ameliyat nasil yapiliyor? Ameliyat sonrasi agrilar, sürecin ilerlemesi falan filan. Genel bilgileri tam olarak ögrenmek isterim. Doktor az cok anlatti, baska bi fikir de ögrenmek isterim.
Kirmadin hatirladigim kadariyla ama kirsaydin 'ameliyattan cik yine kir' derdim ve eminimki boyle dusunen tek ben degilimOysss
Önce saglik olsun, gerisi gelir. Aslinda cok bos bi dünyada yasiyoruz. Simdi düsünüyorum da, hayatim boyunca cok fazla insanin kalbini kirmadim, ama kirdiklarim da oldu. Deger miydi? Su fani dünya icin asla. Siz siz olun, 3 günlük dünya icin kimsenin kalbini kirmayin.
Sizlerden kalibini kirdigim olduysa, affola. Özür dilerim.

Bencesi sencesi yok ki olayin. Remove da uygun.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ula hala devam ediyor mu bu muhabbet benin ban kalkmiyor beyler tamam yaAdmirim banla sunlari, "abolish my ban" falan derlerse cek IP bani
Unban, lift, remove
Abolish mabolish yok
Ne uzattiniz arkadas
Su transfer döneminin son günleri veren heyecan hic bişey de yok vallahi. Nereye refresh yapsan bir haber var
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray da transfer bitmez rdasBizim heyecan belli renktaş, Kwadwo gelsin zaten bizim için transfer dönemi neredeyse bitmiş olur, başka heyecanlanacak transfer yapmayız ki![]()
Ula hala devam ediyor mu bu muhabbet benin ban kalkmiyor beyler tamam ya![]()
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi