Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer:Asamoah,Stoper,Sol Kanat,Forvet
Gitmesi gerekenler:Hakan Balta,Carole,Tarık,Cavanda,De jong,Donk,Umut Gündoğan
Kalan gün:10

Bu gün kap olsa kwadwo için keşke :)

Transfer:Asamoah,Stoper,Sol Kanat,Forvet
Gitmesi gerekenler:Hakan Balta,Carole,Tarık,Cavanda,De jong,Donk,Umut Gündoğan
Kalan gün:10

De Jonk,Cavanda,Carole için süre daha kısa olabilir çünkü Avrupa da transfer dönemi 1 eylülde bitiyor yanlış bilmiyorsam ve bu futbolcuları Avrupa ya göndermek daha kolay olur bence.

Bu juve'lilerin götleri acaip kalkmis. GS taraftarinin Asamoah'a sevindigi için dalga geciyorlar.

Allahin pizzacilari nasil girdiyse zamaninda. CL'de gotunuze yapistirirlar yine umarim.

Onlar için kötü oyuncu bizim için iyi oyuncudur. Senin de hedefin CL ve İtalya Ligi şampiyonluğu olsa Asamoah'ı sol bek için yeterli görmezsin. Ama oynadığın lig STSL, hedefin ise CL'de gruptan çıkmaksa Asamoah senin için iyi bir oyuncudur. Tamamen seviye farkıyla alakalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim var, Hollanda da doktorum ben. Turkcem okadar iyi de olmazsa yardimci olabilirim. Sorun neydi

Genel olarak bilgi alabilirmiyim ameliyat hakkinda? Ameliyat nasil yapiliyor? Ameliyat sonrasi agrilar, sürecin ilerlemesi falan filan. Genel bilgileri tam olarak ögrenmek isterim. Doktor az cok anlatti, baska bi fikir de ögrenmek isterim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Kenan Ünal

Riskleri cok düsük ihtimalmis ama insan yine de endiseleniyor. Ameliyat kulaginda arkasinda yapiliyor, kulak zarinin orasinda, yüz damarlarinin oldugu yere yakin. En kötü olasilik yüz felcligi ama cok cok düsük ihtimal. Zaten o yüzden 5 saat sürüyormus, cok yavas ve konsantre sekilde yapiliyormus.

Dualarinizi esgiremeyin lütfen.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Gecmis olsun Allah sifa versin rdas

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Genel olarak bilgi alabilirmiyim ameliyat hakkinda? Ameliyat nasil yapiliyor? Ameliyat sonrasi agrilar, sürecin ilerlemesi falan filan. Genel bilgileri tam olarak ögrenmek isterim. Doktor az cok anlatti, baska bi fikir de ögrenmek isterim.

Oncelikle, Cholesteatoom icin kesinlike ameliyat lagzim, onemli olan buyuklugu. MRI cekimlerde sinirler arasi bos olmasi onemli. Ameliyat Full nakroz la yapiliyor, kulagin arka bolumunde hafif bir inzesyon yapip ordan cholesteatoom temizleniyor.

Ameliyatin kolay ya da zor gecmesi, buyuklugune bagli, ve baska yerlere buyumesi (sinir sistemi)

Agrilar pek olmaz, Ama kesinlikle terkrar buyume sansi oldugu icin, 6 ayda bir kontrol etmeleri lagzim.

Kusura bakma Turkcem okadar da iyi degil, daha iyi anlatmak isterdim.

Oysss

Önce saglik olsun, gerisi gelir. Aslinda cok bos bi dünyada yasiyoruz. Simdi düsünüyorum da, hayatim boyunca cok fazla insanin kalbini kirmadim, ama kirdiklarim da oldu. Deger miydi? Su fani dünya icin asla. Siz siz olun, 3 günlük dünya icin kimsenin kalbini kirmayin.

Sizlerden kalibini kirdigim olduysa, affola. Özür dilerim.

Kirmadin hatirladigim kadariyla ama kirsaydin 'ameliyattan cik yine kir' derdim ve eminimki boyle dusunen tek ben degilim :hat:

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt