Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah kalktı dimdik.

Sabah koşusu yapiyor

Dunyada sol bek bi linnes bi de asamoah var zaten.

Sizin Galatasarayiniz nasildir bilmem ama benim Galatasarayim cok buyuk kuluptur. Asamoah gibi standart bir bek icin Juventusun kapisinda 2 aydir dilenci gibi beklemez. 10 sure verir gelemzse b planini alir gelir.
Yav he he

Dursun Özbek: 38 bin kombine sattık ve hala satılıyor. Kombine satışlarını durdurmak zorundayım diğer taraftarlarımızı düşünerek. (Hürriyet)

abv asamoah

Koray akalman haksiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

38 Bin kombine satilmis iyi güzel ama bakalim kombine alanlar herzaman gelecek mi maca

Bi zahmet gelsinler

Goal Türkiye‏Onaylanmış hesap @GoalTurkiye 59 sn.59 saniye önce
Daha fazla
Juventus'a transferi an meselesi olan Benedikt Höwedes, sağlık kontrolleri için Torino'da.

Geliyor Kwadwo Aslanım :)

Dunyada sol bek bi linnes bi de asamoah var zaten.

Sizin Galatasarayiniz nasildir bilmem ama benim Galatasarayim cok buyuk kuluptur. Asamoah gibi standart bir bek icin Juventusun kapisinda 2 aydir dilenci gibi beklemez. 10 sure verir gelemzse b planini alir gelir.

Senin düşünceni Fenerbahçe yapıyor. Birini alamazsa hemen başka isme geçip ona yöneliyor.

Ama Galatasaray bu sene, tamamen taktiğe göre oyuncu bakıyor. Sırf pozisyonu doldurmak için değil. Tudor'un yapmaya çalıştığı rakibi boğan pres futboluna uyum sağlayabilecek, çok yönlü bir oyuncu olduğu için zorlanıyor.

Şahsen ben bu uğurda transferlerin zorlanmasını destekliyorum. Aksi takdirde Fenerbahçe gibi birbirinden kopuk isim olarak kalırdı oyuncularımız.

Ülkemizin şu anki en iyi sol beki Caner Juventus'da oynayıp bir de üzerine kontrat uzatmama lüksüne falan girebilir mi? Türkiye Ligi ile İtalya Ligi arasındaki farkı anlaman için çabalıyor arkadaşlar. Yıllardır çöp sol bek görüyoruz. Farkı da anlayacak kadar futbol izlemişizdir herhalde. Bence az Real Madrid, Monaco, Barcelona, PSG falan izle, biraz yanlı bakıyorsun.

Yahu anliyorum . Biz Hakan unsaldan bu yana sol bek gormedik. Ya gittik Rierayi sol bek yaptik.

Ama bu adam son 3 yilda tum kupalar dahil toplam 47 mac oynayabilmis. Yani adam Mariano degil . Tabiiki Carole, Linnes de degil. Biz 2 aydir asamoah gelecek takimi ucuracak havasini anlamiyorum ve iddia ediyorum asamoah fanlari gecen sene cogu bu adami pek seyretmemis.

Senin düşünceni Fenerbahçe yapıyor. Birini alamazsa hemen başka isme geçip ona yöneliyor.

Ama Galatasaray bu sene, tamamen taktiğe göre oyuncu bakıyor. Sırf pozisyonu doldurmak için değil. Tudor'un yapmaya çalıştığı rakibi boğan pres futboluna uyum sağlayabilecek, çok yönlü bir oyuncu olduğu için zorlanıyor.

Şahsen ben bu uğurda transferlerin zorlanmasını destekliyorum. Aksi takdirde Fenerbahçe gibi birbirinden kopuk isim olarak kalırdı oyuncularımız.

Yoo Tudor harika bir takim olusturdu. Ve en onemli unsur takim kimyasi bunu da kabul ediyorum. Zaten Ardaya itirazim da hem herifin magazin adami olmasi hem de takim kimyasina hic uygun olmamasi.

Ama Asamoah ile benzer ozellikli bir dolu alternatifin olmaliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt