- 21 Ocak 2010
- 73.065
- 51.455
- 5.003
Asamoah kalktı dimdik.
Sabah koşusu yapiyor
Sabah koşusu yapiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav he heDunyada sol bek bi linnes bi de asamoah var zaten.
Sizin Galatasarayiniz nasildir bilmem ama benim Galatasarayim cok buyuk kuluptur. Asamoah gibi standart bir bek icin Juventusun kapisinda 2 aydir dilenci gibi beklemez. 10 sure verir gelemzse b planini alir gelir.
kariyeri 0 mı camon
Cunku kargalara gelmiyorAsamoah'ı neden gömüyorsunuz ? Ligdeki açık ara en kaliteli sol bek bence.

Hakim, Savcı, kimsin hangisisin sen he hangisiKoray akalman haksiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dunyada sol bek bi linnes bi de asamoah var zaten.
Sizin Galatasarayiniz nasildir bilmem ama benim Galatasarayim cok buyuk kuluptur. Asamoah gibi standart bir bek icin Juventusun kapisinda 2 aydir dilenci gibi beklemez. 10 sure verir gelemzse b planini alir gelir.
Ülkemizin şu anki en iyi sol beki Caner Juventus'da oynayıp bir de üzerine kontrat uzatmama lüksüne falan girebilir mi? Türkiye Ligi ile İtalya Ligi arasındaki farkı anlaman için çabalıyor arkadaşlar. Yıllardır çöp sol bek görüyoruz. Farkı da anlayacak kadar futbol izlemişizdir herhalde. Bence az Real Madrid, Monaco, Barcelona, PSG falan izle, biraz yanlı bakıyorsun.
Eksik okuma huyu forumda cok.
.......YANINDA sifir sayILAB
Senin düşünceni Fenerbahçe yapıyor. Birini alamazsa hemen başka isme geçip ona yöneliyor.
Ama Galatasaray bu sene, tamamen taktiğe göre oyuncu bakıyor. Sırf pozisyonu doldurmak için değil. Tudor'un yapmaya çalıştığı rakibi boğan pres futboluna uyum sağlayabilecek, çok yönlü bir oyuncu olduğu için zorlanıyor.
Şahsen ben bu uğurda transferlerin zorlanmasını destekliyorum. Aksi takdirde Fenerbahçe gibi birbirinden kopuk isim olarak kalırdı oyuncularımız.
fb maçından sonra olmasi şaşırtıcı değil mi :d mission completed