Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan buyuk ihtimal takimda kalacak, sol kanat/forvet transferi yapmazlar bence

1 senelik kontrati var eger satmazlarsa seneye bedava gidecek. Biz istedigimiz icin yerine adam bakiyorlar. Juvede yedek yerine daha iyi ve daha gencini bakmalari normal. Ayrica juvede kadroya giremeyen bir futbolcunun GS da yildiz olmasi normal kabul edilebilir.

Asamoah orta saha futbolcusu kesinlikle sol bek degil. Fakat hizi, pasi, oyun kurma becerisi, sertligi, rakibe basmasi, fizik durumu bizim gibi takimlar icin ust seviye kabul edilebilir. Orta acma kabiliyeti, sutu, top surme ozelligide orta seviye denebilir ama diger ozellikleriyle birlestigi zaman bizim icin kolay kolay bulunamayacak bir transfer oldugunu soyleyebilirim.

Bizde sol bek oynayacak ama asil mevkisi orta saha ve sol ondede gozunuz kapali oynatabiliriz.

Kalabalik savunmalari acan , calim atan, artislik hareket yapan bir topcu degil.

Bizim icin rakibe basarken arka tarafta bosluk verebilecek olmasicbir handikap. Yani savunmada geride bekleyen, pozisyonunu koruyan bir tarzi yok. Onun yerine basarak kayarak faul yaparak rakipten almak isteyen bir tarzi var.

Cok tesekkur ederim kardesim, sayende daha iyi anlamis oldum.

48 saatten az kaldı hala asamoah gelecek

cenk ve dursuna hala güvenmiyorum

son dk skandalı yaşatabilirler

Ntvspora göre arda defterini kapatmamışız hatta yöneticilerde fikir ayrılığı varmış kimisi takımın havasını bozar diye istemiyormuş kimisi de faydalı olur diyormuş ancak başkan sponsor desteğiyle getirmek istiyormuş.

Aslolan Galatasaray'dır

[FONT=&quot]Gamaspor‏ @gamaspor 12 dk.12 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Sol stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, listeye yeni bir ismi dahil etti; Udinese'nin 22 yaşındaki Brezilyalı stoperi Samir

samiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir
[/FONT]

Ntvspora göre arda defterini kapatmamışız hatta yöneticilerde fikir ayrılığı varmış kimisi takımın havasını bozar diye istemiyormuş kimisi de faydalı olur diyormuş ancak başkan sponsor desteğiyle getirmek istiyormuş.

Aslolan Galatasaray'dır
faydali olur diyenler bir zahmet istifa edip defolup gitsinler

Duyumcular kralı Aşkın Samiride bildi ve Asamoah harici transferde olacak diyor

Aşkın Ateş @AskinAtes29
Sol ayaklı bir stoper ile görüşüyoruz. (Brezilyalı)
izni alınca yazacağım.
06:18 - 07 Ağu 2017
Helal olsun :hat:

Dirar açıklama yapmıştı sağ bek oynamayı seviyorum tarzında ona rağmen gidip islayı aldılar. Zaten lensi almayıp sağ kanata dirarı almak hatta bırak lensi sadece dirarı futbolcu diye almak bir sklandal

Aslolan Galatasaray'dır
Menajerlerin oyuncağı olmuş bunlar ayriyeten taraftarıda birşey bilmiyor
Böyle yapilanmami olur
Bizim taraftarın bu huyunu seviyorum isimden çok ihtiyacı düşünüyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güvenilir mi bu vatandas?

Fazlasıyla güvenilir bana göre,bu dönem takip etmeye başladım ve açıkçası yanıldığı tek bir konu bile olmadı.Feghoulide haberler olumsuza dönerken transfer bitti puroları yakın diyordu,Güney Amerikalı genç sol bek olabilir demişti bu Matthias denen elemanın ismi bile çıkmadan,Ali Naci Asamoah olumsuz sonuçlandı falan yazdıktan sonra hala zorlanıyor olabilir yazmıştı bu senenin en iyi duyumcusu bence.

Samiri izleyen varmı aramızda udinese ıyi topçu çıkarıyor genelde

Aşkın ribery diyordu muhtemelen onunlada ilgilendik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt