Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.955
- 1.663
- 2.223
iwobi opsiyonlu gelecekse gelsin yoksa gelmesin kimsenin oyuncu yetistirme kulubu degiliz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun bu değil ki ya ben anlatamıyorum, yada sen alamıyorsun. Her talip olduğun oyuncuyu alabileceksin diye bir kural yok. Ama benim yöneticim bundan on, on beş gün önce uğraşıyoruz deyip, pazarlık halinde olduğunu düşündüğümüz kulüp teklif çok geç geldi, 48 saatte ne yapalım derse, ben taraftar olarak hop yine ne oluyoruz derim. Hele son iki senede yalan konusunda bir çok sabıkası bulunan yönetim söz konusu ise. Galatasaray bir oyuncu ile batmaz ama gerçekten teklif geç, 48 saat dendiğinde göre dün gitmiş ise, taraftara yine yalan söylenmiş demektir. Benim kızdığım, bu doğru ise bunun sorumlusunun istifa etmesi gerektiğini düşünmem bu yüzden.Taraftarı Asamoah üstünden neden kandırsınlar? Clichy veya gibbs alınsa taraftar memnun olmaz mıydı? Belli ki Tudor Asamoah da ısrar ediyor, onlar da en uygun maliyete almaya çalışıyorlar
![]()
Asamoah tüm transferlerin içinde en büyüğü olacaktı.
Kiralanacağına dair haberler varIwobi nereden çıktı ? Bi aslı var mı? :confused:
iwobi opsiyonlu gelecekse gelsin yoksa gelmesin kimsenin oyuncu yetistirme kulubu degiliz
Kiralanacağına dair haberler var
Kime küfür ediyoruz şimdi
Atalanta
Juventus
Yasin Öztekin
çok oldu gözüyle baktıgımızdan biraz kendimizi geri çektik.şu an spinazzola görüşme halinde atalanta ile ama oralı degiliz.Herkes kesin olmadı gibi konuşuyor, o açıklama dışında bir gelişme oldu mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SON DAKİKA - Beşiktaşlı Andreas Beck, 2 milyon euro'ya Stuttgart'a transfer oldu. https://twitter.com/futbolarena/status/902978661799915521/photo/1
Bunun küfür etme ile ne alakasi var?Kişisel beceri değil artık olayımız. Anlamadığın nokta bu. Kişisel becerisi en sınırlı adam Tolga 3 maç 4 gol. Küfre zorlayıp ban'a zorluyosun beni. Öyleyse edeyim sen de kurtul ben de artık.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adrianoyuda oynatiyolarsadece gökhan gönül var yalan olabilir