Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iwobi opsiyonlu gelecekse gelsin yoksa gelmesin kimsenin oyuncu yetistirme kulubu degiliz

Taraftarı Asamoah üstünden neden kandırsınlar? Clichy veya gibbs alınsa taraftar memnun olmaz mıydı? Belli ki Tudor Asamoah da ısrar ediyor, onlar da en uygun maliyete almaya çalışıyorlar

Sorun bu değil ki ya ben anlatamıyorum, yada sen alamıyorsun. Her talip olduğun oyuncuyu alabileceksin diye bir kural yok. Ama benim yöneticim bundan on, on beş gün önce uğraşıyoruz deyip, pazarlık halinde olduğunu düşündüğümüz kulüp teklif çok geç geldi, 48 saatte ne yapalım derse, ben taraftar olarak hop yine ne oluyoruz derim. Hele son iki senede yalan konusunda bir çok sabıkası bulunan yönetim söz konusu ise. Galatasaray bir oyuncu ile batmaz ama gerçekten teklif geç, 48 saat dendiğinde göre dün gitmiş ise, taraftara yine yalan söylenmiş demektir. Benim kızdığım, bu doğru ise bunun sorumlusunun istifa etmesi gerektiğini düşünmem bu yüzden.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iwobi haberlerinin kaynagı takvim gazetesiymiş.artık yazmayın o konu hakkında.

Amanrabat duyumu nerden çikti

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Herkes kesin olmadı gibi konuşuyor, o açıklama dışında bir gelişme oldu mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes kesin olmadı gibi konuşuyor, o açıklama dışında bir gelişme oldu mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çok oldu gözüyle baktıgımızdan biraz kendimizi geri çektik.şu an spinazzola görüşme halinde atalanta ile ama oralı degiliz.

Kişisel beceri değil artık olayımız. Anlamadığın nokta bu. Kişisel becerisi en sınırlı adam Tolga 3 maç 4 gol. Küfre zorlayıp ban'a zorluyosun beni. Öyleyse edeyim sen de kurtul ben de artık.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunun küfür etme ile ne alakasi var?
Bu ne sacma bir tutumdur.
Senin her begendigini herkes mi begenmek zorunda.
Senin icin yeterli olabilir, benim kanat oyuncusu kriterime göre yeterli degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt