Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
tosun giderse kimi oynatacak lan bu dümbükler?
Gelen parayla Gomez'i geri alabilirler belki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tosun giderse kimi oynatacak lan bu dümbükler?
Saçma saçma konuşma yeter artık
Boş kadehi olan gelsin keyfim.yerinde![]()
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İbiza da, juve li bir kaç yönetici bulmuş, satmayın paranızı ödemez bu.... Diyormuş
Öyle duydum, ben duyumcuyum
Niye ??
Sabahtan beri anlattigim Asamoah israri sacmaligi aynen dedigim gibi son gun patlamadi mi simdi?? Yarin da gelmezse Asamoah biz sol bekte Linnesle Carole a kalmayacakmiyiz??
Bu mu yonetim becerisi ??
Sabahtan beri soyledim aksamina patladi iste. Herifler spinozollayi 24 saat icinde almazsa Asamoahi yedek kullanacak iste.
Sen 11 de kimi kullanican o zaman sol bekte?? Linnesi!!!
cenk premier ligde komik durumlara düşer ciddi manada
Bu juventus'la yaptığımız 6 maçın 4 tanesinde son dakika golleri attik.1-0'lik maçta sneijder'in attığı golle ş.liginden elendiler.Deplasmanda oynanan 2-2'lik maçta umut son dakikada gol attı.1998 yilinda oynanan olaylı 1-1'lik maçta suat kaya son dakikada attı.Bir de dortmund'ta oynanan 2-0'lik maçta hakan şükür son dakikada 2-0 yapan golü atmıştı.Enteresan bir detay..oynanan 6 macin 4 tanesinde son dakika golü yemek..Cok kalp kırıcı maçlar yaşamışlar bize karşı...Bu da bir not olsun..
Bu juventus'la yapt
Konum atayımadres alalım
Benide alin aranizaKonum atayım
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye ??
Sabahtan beri anlattigim Asamoah israri sacmaligi aynen dedigim gibi son gun patlamadi mi simdi?? Yarin da gelmezse Asamoah biz sol bekte Linnesle Carole a kalmayacakmiyiz??
Bu mu yonetim becerisi ??
Sabahtan beri soyledim aksamina patladi iste. Herifler spinozollayi 24 saat icinde almazsa Asamoahi yedek kullanacak iste.
Sen 11 de kimi kullanican o zaman sol bekte?? Linnesi!!!
Leydiz en centılmın.. @turkfutbol 'da 4 kulübe 4 haber var 00:00'dan sonra.. Asamoah konusunda tüm detaylar da var.. Lütfen duyuralım![]()