Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma saçma konuşma yeter artık

Niye ??

Sabahtan beri anlattigim Asamoah israri sacmaligi aynen dedigim gibi son gun patlamadi mi simdi?? Yarin da gelmezse Asamoah biz sol bekte Linnesle Carole a kalmayacakmiyiz??

Bu mu yonetim becerisi ??

Sabahtan beri soyledim aksamina patladi iste. Herifler spinozollayi 24 saat icinde almazsa Asamoahi yedek kullanacak iste.

Sen 11 de kimi kullanican o zaman sol bekte?? Linnesi!!!

Boş kadehi olan gelsin keyfim.yerinde
778b237d60982ead7cf1b1f1e93f93b2.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adres alalım

cenk duyanin en iyi forvati olabilir

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Niye ??

Sabahtan beri anlattigim Asamoah israri sacmaligi aynen dedigim gibi son gun patlamadi mi simdi?? Yarin da gelmezse Asamoah biz sol bekte Linnesle Carole a kalmayacakmiyiz??

Sabahtan beri soyledim aksamina patladi iste. Herifler spinozollayi 24 saat icinde almazsa Asamoahi yedek kullanacak iste.

Koray, Tarkan Tarkanlıyı hatırlıyor musun eski üyelerden?

Cenk'in 11 etme ihtimali Joseph'inkinden fazla. En azından forvet ve kötü oyuncu değil. Ama o da 11 etmez tabii. Max 6

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu juventus'la yaptığımız 6 maçın 4 tanesinde son dakika golleri attik.1-0'lik maçta sneijder'in attığı golle ş.liginden elendiler.Deplasmanda oynanan 2-2'lik maçta umut son dakikada gol attı.1998 yilinda oynanan olaylı 1-1'lik maçta suat kaya son dakikada attı.Bir de dortmund'ta oynanan 2-0'lik maçta hakan şükür son dakikada 2-0 yapan golü atmıştı.Enteresan bir detay..oynanan 6 macin 4 tanesinde son dakika golü yemek..Cok kalp kırıcı maçlar yaşamışlar bize karşı...Bu da bir not olsun..

İyi araştırmacısın dostum tebrikler.. :005:

Leydiz en centılmın.. @turkfutbol 'da 4 kulübe 4 haber var 00:00'dan sonra.. Asamoah konusunda tüm detaylar da var.. Lütfen duyuralım ;)

Osman Altunterim yazmış. Ben bu adama inanıyorum, Denayer haberini de ilk duyurmuşlardı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O değilde transfer sezonu başında bizim Monchi Cenki yaylım ateşine alıp, özel yazışmaları paylaşıp, twitterlarda falan çemkiren Bayram Tutumlu vardı, o ne oldu? Yarın Bayram üstelik, bu vesileyle tüm forumdaşlarımın Kurban Bayramını yürekten kutlarım

Leydiz en centılmın.. @turkfutbol 'da 4 kulübe 4 haber var 00:00'dan sonra.. Asamoah konusunda tüm detaylar da var.. Lütfen duyuralım ;)

Niye ??

Transfer sezonu kapanır ve biz linnese kalırsak eyvallah ama göreceksin öyle olmayacak inşallah yönetime az güvenin yahu ayıptır!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt