Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
Ne içirdiniz bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asamoah'ı getireceğiz bu nöbette inş
Korkak Aykut´un olduğu senelerde cimbomla maçlara başlamadan berabere bitecek deseler kabul ederim. Bu sene nasıl geçecek deplasmandaki maç merak etmiyorum hiç. Hele içerdeki maça kadar inşallah kovulur diye dua ediyorum. Kabus gibi herif |
Takım doldu beyler hiç birinizi aldıramam ısrar etmeyin![]()
Musleraaaaaaaaaaaaaaa
Suarez?Takım doldu beyler hiç birinizi aldıramam ısrar etmeyin
Galatasaraya yakışır oyuncular aldıkları için teşekkür ederim. Avrupa Kupasından elendiğimiz için bir kez daha kınıyorum, bu üzüntüyü biraz olsun gidermek için çok iyi derbi performansı ve şampiyonluk istiyorum. Seneye de bir iki takviye ile en az şampiyonlar ligi ikinci tur. Biz bjk değiliz, bizim yerimiz yurdumuz Avrupa, hemde rakiplere kök söktüren cinsten. Yok öyle üç tane süper lig takımına çakma ile olmaz, bu takımlara Galatasaray zaten çakıp geçmeli.Cenk ergün ve İgor Tudor gibi profesyonellere güvenmenin neticesi bu. tüm forumcak hepimiz bir özür borçluyuz bu 2 isme... dursunu ise 2 senedir çektirdiğinden dolayı afv edemeyeceğiz mağlesef o iş geçti..
Gomis yedek kalmazSuarez?
Belhanda hakkinda birseymi demisim? Takimin oynadigi futbol hakkinda kotu yorummu yapmisim. Sneijder olsa idi bir iki tik daha iyi oynardik manasina getiriyorum cumlelerimi. Oyun gorusun futbol anlayisin sifir gelmis ahkam kesme. Anlatacaklarim senin anlayacagin kadar oldugu icin kasmicam dedim. Okudugunu idrak et.süper takım kurmuşuz süper futbol oynuyoruz hala sneijder diyorsunuz. Bırakın eskileri belhandaya ve takıma destek çıkın yada susun arkadaş yeter artık sneijder de sneijder yeter gerçekten
Bence Asamoah KAP bittisol açık veya yedek forvette gelir mi beyler ne dersiniz?
yedek forvette fena olmazdi sanki,taraftar olarak çok şey istiyoruz ama napalım
sol açık veya yedek forvette gelir mi beyler ne dersiniz?
sol aciga ya arda gelir ya volkan sen gelir yabanci topcu alamazlar daha