Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne içirdiniz bana

images

[TD="align: left"]
ok.gif
pasa_eren - 31.08.2017 03:44[/TD]

bos.gif

Korkak Aykut´un olduğu senelerde cimbomla maçlara başlamadan berabere bitecek deseler kabul ederim. Bu sene nasıl geçecek deplasmandaki maç merak etmiyorum hiç. Hele içerdeki maça kadar inşallah kovulur diye dua ediyorum. Kabus gibi herif

[TD="align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Cenk ergün ve İgor Tudor gibi profesyonellere güvenmenin neticesi bu. tüm forumcak hepimiz bir özür borçluyuz bu 2 isme... dursunu ise 2 senedir çektirdiğinden dolayı afv edemeyeceğiz mağlesef o iş geçti..
Galatasaraya yakışır oyuncular aldıkları için teşekkür ederim. Avrupa Kupasından elendiğimiz için bir kez daha kınıyorum, bu üzüntüyü biraz olsun gidermek için çok iyi derbi performansı ve şampiyonluk istiyorum. Seneye de bir iki takviye ile en az şampiyonlar ligi ikinci tur. Biz bjk değiliz, bizim yerimiz yurdumuz Avrupa, hemde rakiplere kök söktüren cinsten. Yok öyle üç tane süper lig takımına çakma ile olmaz, bu takımlara Galatasaray zaten çakıp geçmeli.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Yalnız bu kadroya 17lik bebeleri entegre edip kalanını çöplüğe atacaksın. Bu kadar kaliteli abi başka bir yerde zor bulurlar kapabildiklerini kapmaları gerekir, milenyum çocukları harbiden çok şanslı lan :D
Ha oldu ki şu son iki jenerasyondan oyuncu çıkmadı o halde alt yapıya kilit vurma vaktidir gidip balta girmemiş ormanlarının bağrından gavur kovalayıp devşirmenin dibine vurmak gerekir.

süper takım kurmuşuz süper futbol oynuyoruz hala sneijder diyorsunuz. Bırakın eskileri belhandaya ve takıma destek çıkın yada susun arkadaş yeter artık sneijder de sneijder yeter gerçekten
Belhanda hakkinda birseymi demisim? Takimin oynadigi futbol hakkinda kotu yorummu yapmisim. Sneijder olsa idi bir iki tik daha iyi oynardik manasina getiriyorum cumlelerimi. Oyun gorusun futbol anlayisin sifir gelmis ahkam kesme. Anlatacaklarim senin anlayacagin kadar oldugu icin kasmicam dedim. Okudugunu idrak et.

Gece çişim bile gelmiyor,sabahi bekliyor :-) biz iki transfer yapip sabahi beklemiyoruz.

Uyandindiklarinda boynu bukuk bir fb ve bjk gorurseniz hor gormeyin bayram arefesi sonucta. Olani var,olmayani.

sol açık veya yedek forvette gelir mi beyler ne dersiniz?

gumues manyağı giderse yedek forward da alırız yüzdeyüz birşey bu gitmeden almayacağımız da kesin ancak.

Tribünde kalan yabancı olmaz diye düşünüyorum yabancı transfer bitti.

1) Muslera
2) Mariano
3) Maicon
4) Denayer
5) Linnes
6) Asamoah
7) Fernando
8) Badou
9) Belhanda
10) Feghouli
11) Rodrigues
12) Gomis

Cavanda, Carole, Donk, de Jong şutlanır.

Kısa vadede kalan eksiklerimiz ( olmazlarsa da idare edilebilecekler):

Bruma tipi, genç bir sol kanat.
Muslera'yı yedekleyecek kaleci.
Gomis ve Eren'e alternatif genc, top sürebilen, hızlı bir forvet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt