Öster maçını kazansaydık bu adamlar yine gelirmiydi sizce?
O maçtan önce 6,7 oyuncu alacağız açıklaması vardı o maçı geçseydik selçuk carole yerine kimseyi almazdık bu çöpler oynuyor olurdu geçemediğimiz hayırlı oldu
Aslolan Galatasaray'dır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öster maçını kazansaydık bu adamlar yine gelirmiydi sizce?
Postlarima layk at hocu bos yapmaAkillanmamissin tho
Ilk mactan sonra takimi sabote edenler var imasinda bulunuldu, bence tutu gecmekten bagimsiz, ilk mac sonrasi var olan transfer plani genislestildi.Öster maçını kazansaydık bu adamlar yine gelirmiydi sizce?
Aynen Tinerci diyip değerli bir forum üyemizi yeterince küçük düşürmeyelim.Furkan kardeş, üyelerin taraftarlığını sorgulamak istemem, yakışmaz bana diye düşünüyorum. Ama tutumu ciddi sekilde düşündürücü. Tinerci diyip kendisini üzmek istemem ama gönül isterki kendi kulübünü bu kadar küçük görmemesi. Fikret Orman Beşiktaşi iyi yönetiyorsa, Beşiktaşın daha küçük bir kulüp olmasından kaynaklanıyordur. Galatasaray gibi kulübü yönetmek diğerlerine asla benzemez mesela.
Niye sordunuz kardeşim? Sizde bu yönde şüphe uyandırmışlığı varmıdır kendisinin?
O maçtan önce 6,7 oyuncu alacağız açıklaması vardı o maçı geçseydik selçuk carole yerine kimseyi almazdık bu çöpler oynuyor olurdu geçemediğimiz hayırlı oldu
Aslolan Galatasaray'dır
ben temkinliyim renktas, dün is nerden nereye döndü bir anda.kwadwo asamoah - #70520110 - ekşi sozluk
Ekside soyle bi entry var.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen, diger arkadasada yazdigim gibi, bence var olan, o maclardan bagimsiz uygulanacak olan transfer plani, ilk mac sonrasi yapilan sabotaj imasindan sonra genisletildi.Oster maçları Selçuk'un sonu oldu bence. O maçlar olmasa ön liberoya 2 değil 1 adam alıp Selçuk'un yanında oynatmayı planlıyordu. Hatta Tudor takımı Selçuk üzerinden kuracak deniyordu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben temkinliyim renktas, dün is nerden nereye döndü bir anda.
Ümitliyim, emin gibiyim ama temkinliyim.
Burçin Aslan: Yasin'i satmak gündemimizde yok.
(via: @foobascom) https://foobas.com/futbol/burcin-aslan-yasini-satmak-gundemimizde-yok/
ZWADWOOO
hayirdir kardes zoruna giden biseyler mi varbeyler lafontenden masalları bırakında bu takım feneri kadıköyde yener mi ona bakın![]()
Mecbur gelmeli degilmi?
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY