Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Hamza işine bak.Benim kimseye sataştığım yok.Sıfır bilgiyle burada umut tacirliği yapılıyor.10 yaşında mısınız transfer işinin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsunuz herhalde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

pardon ama kim umut tacirliği yapmış?gece gündüz ne kadar haber varsa paylaşılyo.benim bilgim yok ama tasıdıgım haberlerin hepsi kaynaklıydı.neyse takıl ya.

Ya Hamza işine bak.Benim kimseye sataştığım yok.Sıfır bilgiyle burada umut tacirliği yapılıyor.10 yaşında mısınız transfer işinin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsunuz herhalde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SIFIR bilgiyle mi

Sergen rtasim da, Kagan Koc rtasim da gosteriyor kaynaklari birer birer

Evren Goz, Twitter hesabi, Gokhan Dinc, Ibrahim Seten, NTVspor ve su an aklima gelmeyen digerleri...

Sergen'e satasmadin mi, "Nereden biliyosun gelecegini" diye

Asamoah gelmeyecekler icin :D

Mr.Bean-Middle-Finger.gif

giphy.gif

ya neyse uzatmayın tamam hayırlısıyla gelsin de hepimiz rahatlayalım.boş yere kırmayın birbirinizi.

Şu tartışma devam edecekse başka bir konuda yapar mısınız?
Juventusa hiç güvenmiyorum ama bu kadar kişi gelecek dediyse aralarında genel kurul üyesi Ural Aküzüm de var gelir herhalde. Kap gelmemesi can sıkıcı farkındayız. Ama gereksiz yere birbirinizin kalbini kırmaya değmez. Asamoah gelince hep birlikte sevineceğiz, dünya halidir olur da gelmezse yine hepimiz üzülürüz. Lütfen tartışmayı sonlandıralım renkdaşlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer bitmiş sadece resmiyete dökülecek, hala herhalde gelmeyecek yazanlar var. Allah akıl fikir versin de şu transfer yatsın diye pusuda bekleyen şerefsizlere nasıl koyuyorsa her transferde muhakkak ortalıgı karıştırmaya çalışıyorlar. Bu heriflerin aslında başka takımlı olmasındansa Galatasaraylı olmaları daha büyük zulüm. Taraftar ortalamamızı düşürüyorlar.

Su fb nin transferleri recep ivedik ile ilgili dalga gecmisler ya o resmi biri bi paylasabilir mi

tolgayı uzaklaştırmak yerinde bir karar olacaktır kafa açmaktan başka bir şey yapmıyor,Asamoah gelmezse 2 gün sonra gelip övünürsün şimdi çekip gidebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt