Bilgi Adnan
Sarı Üye
- 9 Haziran 2017
- 340
- 158
- 343
biz 8 eylüle kadar oyuncu alabiliyoruz ... yarından sonra fırsat transferleri de çıkabilir forvet adına ve asamoah da pürüz yok quaker da bitti yazdı bitti o iş bugün gündem denayerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değerli arkadaşlar;
Abuk sabuk twitter hesapları ile yok o gelmiyor,bu gelmiyor diyerek ortamı bozmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğimizi bir kez daha ifade etmek isterim. Kaynağı belirsiz ve sallanan bilgilerin cezai yaptırımı olduğunu bildiğinizden mütevellit yaptırım uygulanacağını bir kez daha hatırlatmak isterim. İkili tartışmalara girdiğiniz takdir de konuyu bir süreliğine kilitlemek durumunda kalacağım. Lütfen birbirimizin kalbini kırmadan fikirlerimizi ifade edelim. Fikir hürriyeti başkalarına hakaret etmek,aşağılamak ve hakir görmek değildir. Unutmayın sizlere ceza vermek bizlerin hoşuna gitmiyor. Tekrar hatırlatmak istiyorum. Kaynağı belirsiz bilgi paylaşan üyelerimiz,kaynak göstermedikleri takdirde 3 gün MYC cezasına tabii tutulacaktır.İyi Forumlar,İyi Nöbetler
alalahhhhhhhhhhhhlahllah24sporgecesi sur twitter : "galatasaray hem asamoah hem de juventus ile anlaştı! Asamoah da şu anda juventus'un kulup binasında."
asamoahhhhhhhhhh fax ile imzayı yolluyor belgeleri tamamlayıp açıklarlar
Arkadaslar medyada sol bek icin baska isimler cikmadigina gore, bu is bitmistir. Bu suskunluk durgunluk finalde oldugumuzun isareti.
Negatif dusunceleri atin bi kenara ASAMOAH bizimdir.
Atıyor hepsiAsamaoh Galatasarayda diyodu Haluk Yürekli şimdi bitirmek için mesai harcıyor diyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunami haber etmişlerŞimdi de Asamoah Juventusun kulüp binasında diyor Haluk Yürekli.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[FONT="]24SporGecesi
yok aglayacagim ben gelmesinden korkuyorumbirak birader bu ayaklari
son 15 mesajin hep olumsuz
ayni twitleri koyup duruyorsun buraya
asamoah gelirse aglama diye soyluyorum senin iyiligin icin