Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz 8 eylüle kadar oyuncu alabiliyoruz ... yarından sonra fırsat transferleri de çıkabilir forvet adına ve asamoah da pürüz yok quaker da bitti yazdı bitti o iş bugün gündem denayerdi

Gelmezse sorun değil şampiyonluk yarışı kızışır en fazla

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Var mi benle iddaya giren asamoah gelmezse siz bana forma alın gelmezse ben size alicam?

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi de Asamoah Juventusun kulüp binasında diyor Haluk Yürekli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Değerli arkadaşlar;

Abuk sabuk twitter hesapları ile yok o gelmiyor,bu gelmiyor diyerek ortamı bozmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğimizi bir kez daha ifade etmek isterim. Kaynağı belirsiz ve sallanan bilgilerin cezai yaptırımı olduğunu bildiğinizden mütevellit yaptırım uygulanacağını bir kez daha hatırlatmak isterim. İkili tartışmalara girdiğiniz takdir de konuyu bir süreliğine kilitlemek durumunda kalacağım. Lütfen birbirimizin kalbini kırmadan fikirlerimizi ifade edelim. Fikir hürriyeti başkalarına hakaret etmek,aşağılamak ve hakir görmek değildir. Unutmayın sizlere ceza vermek bizlerin hoşuna gitmiyor. Tekrar hatırlatmak istiyorum. Kaynağı belirsiz bilgi paylaşan üyelerimiz,kaynak göstermedikleri takdirde 3 gün MYC cezasına tabii tutulacaktır.İyi Forumlar,İyi Nöbetler

asamoah transferi bitti diyenlerin arasında twitter hesapları da vardı . kurul üyesi de hesabından iş bitti dediğinde adeta kap gibi algılanmıştı.
mesnetsiz iddia değil ki. duyumcu kimliği ile tanınmış kişilerin bu tür haberlerini paylaşmak ceza sebebi olmamalı .

Yanlız belliydi yabancı basında olumlu haber olmadığından

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quakerboy resmi olarak Galatasaray' da yazmıştı. Ortada resmi imza varsa endişelenmeye gerek yok. Adminin verdiği inceden sonra hiç şüphem yok zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açıklayın şu adamı rahatlayacaz.Son 9 gün ekstra fırsat transferlerine konsantre olalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt