Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw şu adamda gelip nöbet bitsede şurdaki birçok baykuşu daha dinlemek zorunda kalmayıp maçtan maça yazabilsek

ya istediginiz kadar sky kaynakklı gelin.yabancı veya yerli basın kaynaklı.skyda böyle bi haber geçmedi ne twitterda ne sitede.yok zorlamayın işte.uydurma

Gelmezse gram üzülmem takım gayet iyi
Yanlız carole niye gonderildi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DIlDiIjW0AAfJRh.jpg

Evren göz haluk yürekli gökhan dinç çok iyi araları birazdan evren yazar.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence tam 00:00 bayrama girilirken açıklayacaklar ve güzel bir mesaj verecekler bayramınız kutlu olsun gibisinden neden olmasın :asd22:

Anlaşma da problem yok. Belgeler bekleniyor. "Küstüm oynamıyorum." diyecek halleri yok herhalde. - askinates

Gelmezse gram üzülmem takım gayet iyi
Yanlız carole niye gonderildi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rezil bir performans sergilediği için şutlandı. Galatasaray'da Carole gibi vurdum duymaz adamların işi yok. Darısı Selçuk, Yasin, Tarık ve Donk'un başına

bu gibi durumlar yapılacak transferler için bazı oyunculara " acaba" sorusunu sordurur. ben de kötü oldugum dönemde acaba kapı önüne konur muyum ? bir anda tüm yaptıklarım silinir mi der ?
tek taraflı feshetme nezaketen çirkin bir davranıştır. dediğinde haklısın ama futbolcu kafasından bakınca işler değişiyor.
Bir bu bir de Sinan'dan bu kadar nefret ediyorum. Bu herif bize hiçbir şey vermediği gibi ortalığı da karıştırdı. Bknz: Soyunma odası vukaati.

Skyde oyle bir.haber yok.
Skyda haber girilmis diyene kadar girip baksanniza var mi yok mu veya ne haberi girilmis diye.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt