Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.883
- 11.981
- 1.163
Yaw şu adamda gelip nöbet bitsede şurdaki birçok baykuşu daha dinlemek zorunda kalmayıp maçtan maça yazabilsek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
juve kulüp binasında tanıdık yok muydu seninsu anda yine hersey olumlu hal aldi
tvde konusulmus olabilirya istediginiz kadar sky kaynakklı gelin.yabancı veya yerli basın kaynaklı.skyda böyle bi haber geçmedi ne twitterda ne sitede.yok zorlamayın işte.uydurma
Yatmış işte bu saate belli olurduya istediginiz kadar sky kaynakklı gelin.yabancı veya yerli basın kaynaklı.skyda böyle bi haber geçmedi ne twitterda ne sitede.yok zorlamayın işte.uydurma
yok abi tvde de yok.öyle olsa di marzio direkt giriyo haberi.tvde konusulmus olabilir
guvenlikci var cocukluktan penfriendimjuve kulüp binasında tanıdık yok muydu senin
Rezil bir performans sergilediği için şutlandı. Galatasaray'da Carole gibi vurdum duymaz adamların işi yok. Darısı Selçuk, Yasin, Tarık ve Donk'un başınaGelmezse gram üzülmem takım gayet iyi
Yanlız carole niye gonderildi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir bu bir de Sinan'dan bu kadar nefret ediyorum. Bu herif bize hiçbir şey vermediği gibi ortalığı da karıştırdı. Bknz: Soyunma odası vukaati.bu gibi durumlar yapılacak transferler için bazı oyunculara " acaba" sorusunu sordurur. ben de kötü oldugum dönemde acaba kapı önüne konur muyum ? bir anda tüm yaptıklarım silinir mi der ?
tek taraflı feshetme nezaketen çirkin bir davranıştır. dediğinde haklısın ama futbolcu kafasından bakınca işler değişiyor.
Tarık eşeği var bide