Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli için günlerce beklediniz burada ne yorumlar yapıldı. Kaç kayıp verildi bir hatırlayın :D
Asamoah içinde aynı süreci yaşıyoruz illaki bir şeyler olacak iyi yada kötü. Gelirse süper olacak, benim düşüncemde 2,3 gün içinde bu işin biteceği yönünde.
Ancak gelmezse dünyanın sonu değil taş gibi takım olduk zaten. 8 Eylül'e kadar ikinci bir plan yapılır eksik bir şekilde giderilir.

Adminim benimde inancım yüksek geliceği konusunda ama olmazsa başka bir oyuncu aynı etkiyi göstermez + olarak asamoah gibi 3 mevkide birden de oynuyamaz hepimiz ondan bi an önce bitsin diyoruz resmen takımdaki tek eksik parça asamoah , başka biri değil gelmesi gereken isim asamoah :)

yüksek hacimli crackli oyunu indirdikten sonra yüklemesi %99da takılması gibi :(
para sıkıntısı var kulupte reys dursun ardaya sahip olmak ıstyor. son sanıyeye kadar sahip olmak için ardayı zorlayacak. sahip olamazsa asomaha yönelecek zaten o beceriksiz son sanıyede transfer etsede oyanatamaz adamı ligde.

Cavanda'yi resmi olarak acikladik mi

Standard Liège aciklamis

Sakin olun. Feghouli olayında ücretlerde yanıldık diye yazmıyordum ama bas bas yazdım oyuncumuzdur diye.

Asamoah'da bizim oyuncumuzdur.
Yarın İstanbul'da olur.

Ya Hamza @Hamza Gölbaşı senin raporlarına cevap vermekten anamız ağladı. Yeter be kardeşim ! Herkes fikrini hakaret etmeden özgürce söyleyebilmelidir. Bu ne yahu ! 50 tane raporlanan mesaj var. İşi gücü bıraktık senin raporlarına cevap veriyoruz. Az bir soluklan git bir çay kahve bir şeyler iç. Her olumsuz fikre rapor olmaz ki !

Keske ozelden soyleseydiniz, pek profesyonelce olmadi boyle yapmak

Ben "raporla" tusuna basinca bana bir cevap/geri donus gelmediginden her raporun okundugunu dusunmuyordum

Iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt