Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler hayırlı bayramlar yeri değil biliyorum ama din bilgisi yüksek bir arkadaş var mı acaba aramızda? Babamın mezarından büyü çıktı

Hocam iyi bayramlar, din konusunda inançlı değilimdir ama bilgiliyimdir. Dinde büyü diye bir şey yoktur. Rivayetlere göre Hz. Muhammed'e mucizeleri sonucunda münafık diye tabir edilenler büyücü diye hakaret etmiştir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bayram beyler bugün ne bekliyorsunuz Pazartesi falan olur bir şeyler.

Sinan Gümüş'ü bizim ligden bir takıma kiralasak bari bu adamın ismini görünce sinirleniyorum

Asamoah olmuyor anlaşılan...

Linnes devre arasina kadar idare eder ondan sonra Allah kerim

Hocam selamlar öncelikle,her bayram olduğu gibi babamın mezarlığını ziyarete gittik. Mezarın üstünde birşey sarılı duruyordu. Böyle bildiğin itinayla sarılmış edilmiş. Aldık baktık orada cenaze gömülüyordu oradaki hocayı bekledik ona gösterdik. Tahta kaşıkları sarmışlar üstüne naylan geçirip sarmışlar. Açtılar falan kaşıkların içinden daha önce hayatımızda görmediğimiz bir erkek bir kadın ın resimleri çıktı. Neyin nesidir bilemiyoruz

konunun yeri burası değil biliyorum ama bir tür ayırma büyüsü denk gelmiş size. muhtemelen başkası için yapılsada sizede olumsuz tesiri olmaması için felak, nas surelerini bol bol okuyun. normalde sizi etkilemez ama ne olur ne olmaz. büyü müslümanlıkta en büyük günahlardan biri sayılıyor yapanlar için büyük cezası var. ama büyü yoktur demek doğru değil. malesef vardır bu tür kötü işlerle uğraşan çok insan var. Allah uzak tutsun.

0f1225e5dcf3e854baabc67f72f968d2.jpg

Yok hocam mezuniyetten gireceğim,staj tamamen bitmedi.

Konudan atacaklar şimdi uzatmayalım konu dışı muhabbeti :D

KOnudan atmaka nedir yav. Herkonunun ortak ihlali belli zaten.

İki satır dişe dokunur faydalı bişeyler konuşmanın neresii yanlış..

Sana 24/12 de başarılar dilerim...

İnşaalah kazanırsın da Tebrik bize, mangal sana düşer..:oley:

Gaitan harbi müthiş olur da Asamoah gelirse biraz lükse kaçar.Lig için bu kadar overpowered kadro kurmaya gerek yok bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt