Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakli ciktin rtas, temkinli olsaydim bu kadar sinirlenmezdim

Ama gel gor ki benim hala umdum var gelecegine dair

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş hiç bir şekilde derdim haklı çıkmak değil. Burası Transfer Nöbeti, burada duyumda paylaşılır, bunun heyecanıda, hala açıklanmadı ise endişede. Bu kadarcık şey için demediğini bırakmayanlar var. Herkesin gayesi Galatasaray, ufak bir positif olay olsa kulübümüz ile ilgili hepimiz memnun oluyoruz. Asamoah transferi için bişey bitmiş değil, daha herşey olabilir. Olmazsa da sağlık olsun, mümkünse alternatife yönelicektir yönetim.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Isin ilginc tarafi Juventustan baska cl listesini aciklayan bir takim daha yok henuz :)

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Lan sanki CL sampiyonu olacaklar finallerin loser takimi birde listeyi ilk aciklayan kulup oluyorlar a'nin ogullari

Koca Galatasaray kendini bu duruma düşürmeyecek..

Öyle bi ivme yakaladık ki mükemmel bi havadayız..

Asamoah ı tanrı ilan ettik taraftar olarak..

Bence bu duruma encok kargalad seviniyor kendimizin ayağına sıktık..

Aramizdan linnes e kim kötü diyebilir Allah için..

Yemin ediyorum kendi topugumuza sıktık rl birligiyle tebrikler hepimize

en son 4.5 mu ne verıyoduk çıkın 6 ya bitsin bu iş artık ızdıraba dönüşmeye başladı

Olumlu havayi dagitmayalim, hersey yolunda. Asamoah gelirse cok iyi olur ama gelmesede bu sezon sampiyonuz. Acik ve net.

Ulan gelmese övünecek çok adam var bu forumda haklı çıktım diyip,rakiplerin mutlu olmasından çok bunlar ağlasın diye bitmeli bu transfer

DIqIupmXkAENNB5

Munir > Alaves

Koca Galatasaray kendini bu duruma düşürmeyecek..

Öyle bi ivme yakaladık ki mükemmel bi havadayız..

Asamoah ı tanrı ilan ettik taraftar olarak..

Bence bu duruma encok kargalad seviniyor kendimizin ayağına sıktık..

Aramizdan linnes e kim kötü diyebilir Allah için..

Yemin ediyorum kendi topugumuza sıktık rl birligiyle tebrikler hepimize

Hiçbişey olmaz sen rahat ol biz tinerspor değiliz gelmezse gelmez önümüze bakarız

Rahman sakat değilse chelsea direk verir. Asamoah olmaz artık.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamua en kötü Rahman gelecektir Cenk Ergün transfer sihirbazı takımımızı eksik bırakmayacaktır

Bu kadar transfer için geldi geliyor diyen adamlar 1 transferde kolpa yapmış olamazlar. Onlarda sonuçta Cenk'ten olmasa bile Cenk'e yakın birilerinden duyum alıyorlar ki Feghouli'de dahil hiç bir transfer bu ıslak imza mevzusu çıkmadı o mevzunun aslı nedir veya ıslak imza nedir ne işe yarar biri çıkıp bizi aydınlatabilir mi forumda. Sonuçta zorladık Juve adam almadı vermediler denilse kimsi bişey diyemez. Ama itinayla anlaştık ıslak imza var deniliyor hala
Renktaş duyumcular duyumcuların yazdıkları değil mesele, onların lafı ile kuyuya inilmez. Belkide doğruydu o an anlaşıldı ama bu piyasada sağlık kontrolünden, hatta imzadan dönen transfer oluyor. Bu transfer süreçi zaten dalgalıydı. Feghouli transferi deniyor ama o süreç bile bu kadar dalgalı değildi, oyuncunun kulüp ile alacak verecek meselesiydi, gözden tamamen çıkarılmış gibi bişeydi. Bakalım, şimdilik hayırlı gibi görünmüyor ama daha vakit var, belli olmaz.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt