Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat milliyette asamoah Galatasaray da haberi yapmıştı bugünde gelmeyecek diyor gerçekten garip

Aslolan Galatasaray'dır

Podolski sürecini hatırlattı bana bu. Orada da böyle gelişmişti ve sonra transfer olmadı ve gidip Riera'yı almıştık. Herkes büyük bir umutsuzluğa düşmüştü ama sonra şampiyonluk gelmişti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o resmi sitenin paylastigi gunesli foto baskasi icinde olabilir muhtemelen ya arda yada alternatif medyada ismi gecmeyen bi solbek

Bakalım yerli monchi kimi alacak sol beke :)

Başlarım Nevzat'a şimdi de Asamoah'ın menajerinde de sorun falan var diyor. Hadi len ordan dün nasıl bizde diyordun. Hemen at topu Fink'e. Madem öyle neden sağda solda adam bizde oynamak istediğini söyledi haberleri çıktı

Evren Göz'e üzüldüm. Muhtemelen yöneticilerden aldığı bilgiyle yazdı ama linç edilecektir

harbiden olmadıysa sağlık olsun bu kadroyla bile rahat şampiyon oluruz,ayrıca iyi bir solbek alınacaktır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah olmuyorsa sol beke bonservisiyle oyuncu almasınlar. Bu saatten sonra gelecek adam nokta transfer olmaz zaten takımında düşünülmeyen biri olur seneye yollamakla uğraşmayalım

7954bbecd8327103b829e8bcee09e3cb.jpg

abv asamoah

Kaliteli alternatif isimler için geç kalındı artık. Bu vakitten sonra iyi bir sol bek bulmak pek kolay değil. Kadroda düşünülmeyen düşüşteki isimler veya henüz kendini kanıtlamamış genç oyuncular transfer edilebilir. İşin diğer bir kötü tarafı orta saha alternatifimiz Selçuk-Tolga olacak muhtemelen.

Evren Göz'e üzüldüm. Muhtemelen yöneticilerden aldığı bilgiyle yazdı ama linç edilecektir

Zaten edilmeli, ortada tamamen kesin bir durum yokken bu yaptığı tamamen ümit satmak hocam.

Ömer Utku, Efe Doğan, Taner Nalbant ve şu anda ismini hatırlamadığım bir iki arkadaş daha. Ben böyle şeyi sevmem, derdim öyle taraftarlığıma varana kadar laf edenleri piste alayım falanda değil. Bakın bu olaydan ders çıkarın, duyumcuların ipi ile alelacele kuyuya inilmez. Bu duyumcular kaç senedir böyle, kaç kere patladıklarının haddi hesabı yok. Kulüpten, futboldan sorumlu yöneticiden veyahut oyuncudan resmi veya buna yakın bir açıklama olmadan bir transfer bitmez. Ben ne transferler gördüm sağlık kontrolünden dönen, hatta kontrolden sonra imzadan dönen. Bu piyasa böyledir, böyle gider. Dün derdim negatif sinerji yaratmak falan değildi, Galatasarayımız için kilit bir transferin, çünkü şu anda o pozisyon oranın yedeği tarafından idare ediliyor, o kadar net haberler girilmesine rağmen açıklanmaması beni huzursuz etti. Çünkü zaten dalgalı olan bir transfer süreçinde Juventus yöneticisinin mide bulandırıcı açıklaması daha bir kaç saat önce düşmüştü piyasaya. Yaptığı açıklamanın içeriği doğru, yalan yada strateji, bunu biz bilemeyiz ama zaten dalgalı olan süreçi iyice bulandırdı. Hala daha bitmiş bişey yok, tamam listeye alınması hiç hayra işaret değil ama yinede belli olmaz bu işler. Olmazsa dahi dünyanın sonu değil, biraz daha zaman var Alternatif isimlere bakılır, olmuyor mu, koysunlar arkadaş alt yapıdan bir çocuğu linnesin yedeğine, böyle şeylere biraz cesaret etmemiz lazım artık.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen böyle yazınca aklıma geldi çoğu kişi bilmez ama anlaşıp formayı giydirdiğimiz fakat sonrasında transferi yatan oyuncu da vardır. Bkz. Okan Koç.

Beşiktaş ile sıkıntıları vardı, izin vermemişlerdi.

Ama şampiyon olmuştuk o sezon :D

Başlarım Nevzat'a şimdi de Asamoah'ın menajerinde de sorun falan var diyor. Hadi len ordan dün nasıl bizde diyordun. Hemen at topu Fink'e. Madem öyle neden sağda solda adam bizde oynamak istediğini söyledi haberleri çıktı

bu nevzatin bibok bildigi yok malin onde gideni

Asamoah olmadıysa olmadı ya ne yapalım. Sol bek gelecektir mutlak. Brezilya liginden genç bir sol bek almakta fayda var 5-6 milyonluk bütçe ile

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt