Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet,Nevzat sadece benim bildiğim bir isim yok tek bildiğim mutlaka bir sol bek transferi yapılacak dedi.B ve c planları yoktur lafi senin galiba
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evren Göz'e üzüldüm. Muhtemelen yöneticilerden aldığı bilgiyle yazdı ama linç edilecektir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ömer Utku, Efe Doğan, Taner Nalbant ve şu anda ismini hatırlamadığım bir iki arkadaş daha. Ben böyle şeyi sevmem, derdim öyle taraftarlığıma varana kadar laf edenleri piste alayım falanda değil. Bakın bu olaydan ders çıkarın, duyumcuların ipi ile alelacele kuyuya inilmez. Bu duyumcular kaç senedir böyle, kaç kere patladıklarının haddi hesabı yok. Kulüpten, futboldan sorumlu yöneticiden veyahut oyuncudan resmi veya buna yakın bir açıklama olmadan bir transfer bitmez. Ben ne transferler gördüm sağlık kontrolünden dönen, hatta kontrolden sonra imzadan dönen. Bu piyasa böyledir, böyle gider. Dün derdim negatif sinerji yaratmak falan değildi, Galatasarayımız için kilit bir transferin, çünkü şu anda o pozisyon oranın yedeği tarafından idare ediliyor, o kadar net haberler girilmesine rağmen açıklanmaması beni huzursuz etti. Çünkü zaten dalgalı olan bir transfer süreçinde Juventus yöneticisinin mide bulandırıcı açıklaması daha bir kaç saat önce düşmüştü piyasaya. Yaptığı açıklamanın içeriği doğru, yalan yada strateji, bunu biz bilemeyiz ama zaten dalgalı olan süreçi iyice bulandırdı. Hala daha bitmiş bişey yok, tamam listeye alınması hiç hayra işaret değil ama yinede belli olmaz bu işler. Olmazsa dahi dünyanın sonu değil, biraz daha zaman var Alternatif isimlere bakılır, olmuyor mu, koysunlar arkadaş alt yapıdan bir çocuğu linnesin yedeğine, böyle şeylere biraz cesaret etmemiz lazım artık.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onu başka takım aldı rahatız![]()
Başlarım Nevzat'a şimdi de Asamoah'ın menajerinde de sorun falan var diyor. Hadi len ordan dün nasıl bizde diyordun. Hemen at topu Fink'e. Madem öyle neden sağda solda adam bizde oynamak istediğini söyledi haberleri çıktı