Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi hesap üstüne kulübün yöneticisi transferi ima edip sonra olmazsa eleştirilir bunda yanlış bir şey yok. Hayır yani lige iyi girmişsin, taraftarla hava yakalamışsın amatörlük yapıp modu düşürüyorsun.

Emre Utkucan göreve, koca Güney Amerika'da bir sol bek bulur herhalde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasıl mod düşüyor bir anlatsanıza arkadaşlar, gerçekten anlam veremiyorum. La Asamoah gelse takım için daha iyi olacağını düşündüğümüz için seviniriz, takım şu anda iyi ve daha iyi olmaması için bir neden yok, tek başına Asamoah neyi değiştirebilir veya x bir oyuncu nolabilir yani en fazla?

bugün yeni isimler ortaya cikar

Millet duyumculara ve muhabirlere boşa sövüyor. Muhabirler ve duyumcular, kulüp içinden duyduklarını veya kulüp içinde birincil ağızdan konuştukları kişilerden aldıkları bilgileri yazarlar.
Bütün duyumcular, muhabirler, GSYKÜ, GSK Admini, Mert Çetin... Bu adamların hepsi mi yanıldı yani.

Tahminimce; Asamoah için Juve önce ok dedi, bizimkiler de transfer bitti diye her yere haber saldılar. Ondan sonra şerefsizlik yaptı Juve.

Yönetimin B planı var mıymış bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Umarım sırf transfer yapmış olmak için saçma sapan bi adamı almayız. Ama net bir şekilde 1 tane sol bek gerekiyor.
Onur, transfer piyasasında ağızdan çıkan söz ile iş yapılmaz. Menejerler ve Kulüp yöneticileri herkesin malumu.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bi sol bek gelmişti uruguaylı 19 yaşında almadan gönderdik geriye keşke alsaymışız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah'ın olmamasına çok üzüldüm bence bu seneki en iyi transferimiz olurdu ama iyi yönden bakarsak 3 maçt 2 asist yapmış iyi niyetli,karakterli bi Linnes var kadroda.Asamoah gelseydi aklımın bi köşesinde acaba Linnes'e haksızlık mı yaptık diye bi soru işareti olacaktı insallah bu adam yüzümüzü kara çıkarmayacak ben inanıyorum bu arkadaşa

Beyler Asamoah kesin olmadı mı şimdi? Bugün sayfaları çok atlayarak geçtim. Bir anda olumsuz hava kaplamış. Kaynak sağlam mı?
Ben herşeye rağmen 7 Eylül'e kadar Asamoah'ın geleceğini düşünüyorum. Muhtemelen Asamoah'a Juve yeni teklif yaptı, oyuncu onu düşünüyor. Oyuncu maaşında 3m Euro'ya çık, kulübe de 6m Euro ver her türlü gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt