Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ispanyada transfer dönemi kapandıysa bence arda bizde demektir bu sezon barcada tutmazlar onu

Sol bek zaten alacaklar. Benim merak ettiğim orta saha şuan. Tolga yı fernando ya da badou için yedek görüyorlarsa çok yanılıyorlar. Oraya da mutlaka bir alternatif bulunmalı. Asamoah olup olabilecek en iyi adamdı bu yüzden. Çok yazık oldu.

juventus niye vermiyo kara bogayi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sol bek zaten alacaklar. Benim merak ettiğim orta saha şuan. Tolga yı fernando ya da badou için yedek görüyorlarsa çok yanılıyorlar. Oraya da mutlaka bir alternatif bulunmalı. Asamoah olup olabilecek en iyi adamdı bu yüzden. Çok yazık oldu.

emin ol oyuncuyada yazık olacak cünkü gecen yıllara göre oynama sansı yok gibi bisey artık

Kiralık rahman baba gelsin.Tutmama ihtimali baya yüksek ama tutarsa iş yapar

Bence asamoah'a 5-6 veriyorduk demek ki bu bütçelere sahibiz direk baba'ya 6-10 m euro arası opsiyonlu bir şekilde çökebiliriz ocak ayında da sol açık için asamoah'la bonservissiz anlaşırız seneye taş gibi takım oluruz

Harika bir transfer dönemi kötü bitti. Ancak yönetimin işe yaramazlığına rağmen sırf bu transfer juventusun kahpeliğinden dolayı yattı diye yersiz eleştiri yapmayacağım. Carole gibi adam alacağınıza Asamoah'ı alamayın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Liverpool'da ki ispanyol solbek'i kiralarlar mı bize?

Moreno, yerine Robertson geldi Milner zaten iyi yedek joker oyuncu belki verir Klopp Moreno'yu.

Ya beyler simdi asamoah yüzde yüz olarak olmadi mi? Yani ne bileyim, burada mutlu son, anlasildi mesajlari atilirken de temkinliydim, simdi karalari baglarken de temkinliyim. Ne gibi gelismeler oldu son 3-4 saatte?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Neymiş o hayal kırıklıkları

GSCimbom mobil app

2008-2013 Yılı ile 2013 de ki adminlerin arasındaki farklar . Seni ilgilendiren kısmı .
Beni daha çok rahatsız eden çok kaypak ve değişken tiplerin burada çoğunlukta olması , bu forumun eski halini bilenler anlayacaktır ne demek istediğimi , anlamayan kamillerde bu ne ? diye alıntılayıp cevap bekleyecektir.

Bazı Galatasaray yöneticileri aceleci davranıp belki heyacanına yenik düşmüş belki de başarıyı önceden sahiplenerek reklam yapmak istemiş bir hata var doğru. Ama şimdiye kadar yapılanları yoksaymayalım.

Anladığım kadarıyla iletişim direktörünün yazdığı kadarıyla Juve reddetmiş Asamoah hala bizi istiyor. Aslında juveye birşey diyemiyorum Adamlar için 5 milyon Euro çok bir para değil ratosyon oyuncusunu kaybetmemek için seneye bedavaya gitmesini tercih etmişler. Mantıklı bir hamle ama bu kadar beklemeleri soru işareti.

Asamoah ı ocakta bedava transfer edebileceğimizi yazmış iletişim direktörü yine erken davranmış gaz almak için. Ama Ocak'ta imza attırabilirsek ve b planları varsa bir senelik idare ettirebilecek güzel bir sol bek kiralayabilirsek bizim için 5m Euro az para değil bu durum Leh'imize bile olabilir.

Ben b planımızın olduğunu düşünüyorum bir senelik kiralık bir sol bek alıcaklar inş.

Hayırlısı olsun. Hepimiz üzüldük ama almak istediğimiz oyuncuyu 6ay sonra bedavaya imza atabilecek olmasına rağmen Juve bırakmak istemiyorsa demek ki doğru hamleler yapıyoruz.

Bu hamleleri yapan adamlardan ben b planı olmayacağını dürüstçesi düşünemiyorum. İnş beni yanıltmazlar.

Benle farklı düşünse de Galatasaray ı düşünenler de dahil gerçek Galatasaray taraftarına iyi geceler herşey gönlünüzce olsun. Ama sırf kişilere bağlı olarak Galatasaray ın başarısız olmasını isteyen sözde Galatasaraylılara da Allah gerçek Galatasaraylı olmayı nasip etsin ne diyim...

Olmadı ise olmadı yapacak bir şey yok. Dünyanın sonu değil ancak Galatasaray resmi Twitter Hesabının biraz daha dikkatli olması lazım. Güneşin sol bek kısmına düştüğü gibi bir foto koyduğun anda Galatasaray ile yatıp kalkan milyonları boşu boşuna heyecanlandırmış oluyorsun. Yani %100 değilse de yapmayın gerek yok %1 ihtimal olmadığında psikolojik olarak üzücü oluyor. Umarım transfer bitimine kadar kiralık da olsa bir sol bek transferi yaparız. Yoksa bütün sezon Linnes ile gitmez o kanat.

Eee Carole'u gönderdik simdi ne olacak, kim oynayacak sol bek mevkinde ve en önemlisi yedeği kim olacak ?

2008-2013 Yılı ile 2013 de ki adminlerin arasındaki farklar . Seni ilgilendiren kısmı .
Beni daha çok rahatsız eden çok kaypak ve değişken tiplerin burada çoğunlukta olması , bu forumun eski halini bilenler anlayacaktır ne demek istediğimi , anlamayan kamillerde bu ne ? diye alıntılayıp cevap bekleyecektir.
Caner'i övmeye mi geldin buraya :D eski hali ile şimdiki arasında fark olabilir o zamanki şartlar ile şimdiki şartlarda bir değil.

Carole varken zaten 10 kişi oynuyorduk iiki gitti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt