Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
Arkadaşlar bayram yoğunluğu nedeniyle takip edemedim yeni sol bek duyumları var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep ve atalay olacak, ahmet kibristan gelen genc golcü, yasin serefsizi cocuga tek top atmadi, sol ve sagbek oynayan melih eyüpspor seviyesine bile gelemez
Tik yokArkadaşlar bayram yoğunluğu nedeniyle takip edemedim yeni sol bek duyumları var mı?
Yeni haber yok pazartesi gününden sonra belli olucak diyolarArkadaşlar bayram yoğunluğu nedeniyle takip edemedim yeni sol bek duyumları var mı?
Spikeri duysan, Kayserispor attiginda gol bagirmaya unuttu resmen spiker. ''Evet Valera atti......gooooool Velera atti!!!''Aspor bjk'tv ye dönmüş reklama bak
TapaTalK
Aspor'u bjklilerSpikeri duysan, Kayserispor attiginda gol bagirmaya unuttu resmen spiker. ''Evet Valera atti......gooooool Velera atti!!!''
BJK attiginda ''Fatih genc yetenek attii gooool muthis gol!''
Sol bek öncelik tabii ki ama Gaitan gelse hücum anlamında müthiş olurdu. Adamlar kiralamak için takım arıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gaitan gelmeyi kabul edecek ve almayacaksın, ben öyle bişey yapacak yöneticiyi döverim.
Bu ateş üfleyerek sönmez