Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herifi kazara filan transfer edersek.Takım içinde olacakları düşünemiyorum.Şu yaşıma geldim hayatımda böyle bir megolaman görmedim.
Yoktur zaten zor bulursun boyle mali. Oynadigi topda 10 numara olsa keske.
Zlatan kadar top oynasa derdim neyse ama topuda yok herifin

Madem yerli oynatın diyolar o kadar para harcadık en sağlam kadro bizde federasyon yerli oyuncu bonservislerini karşılasın o halde getirsinler bize gomis yerine enes Ünal ndiaye fernando yerine nuri ve hakanı fegholi yerinede emre belhanda yerine çağları oynatalım madem öyle yok yabancı sınırı gelsin takımlar oyuncu arasın yok öyle dünya

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sinirden erkenden ölürüm herhalde ne bileyim. Yasini izledim dün saclar bir kat daha beyazladı zaten.

Benim saçlarımda ve sakallarımda kabuklanma oldu doktor stresten diyor okulum işim nişanlım herşeyle aram iyi bu futbol beni kanser edecek özellikle Türk futbolu

Bu sorunun cevabı beni aşar ağa. Adam futbola spora da karışırım çorbana onda karışırım havasında. Ülkenin anahtarını verenlere sormak lazım belki onlar daha iyi bilir cevabını. Benim aklım ermez
Abi spor bu ya spor zaten üç büyükler yeteri kadar korunuyor bırakın da bi rekabet olsun bi eğlenelim sırf bunların yalakları az para alıyor diye bu yapılır mı??

Sen alzheimer adama 8 milyon euro para bağlarsan tabi olmaz.

Volkan Babacan formda değil oynuyor
Topal stoper değil oynuyor
Şener İsmail o rezil fb de bile yedek
Tolga sol açık değil bizim taktik dizilişimiz basına farklı veriliyor ama adam Tolganın sol açık olmadığını koca 3 maçta görememiş
Cenk tek forvet oynayamıyor Emre yok daha ne olsun Ozana girmiyorum bile.

Ben şu 11 i sokaktan geçen adamın bile çıkaracağını sanmıyorum.

Sonra yabancı sınır falan filan tek dertleri para para para.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Bugün kadroyu ben çıkartsam

Onur
Kaan Çağlar Ömer Ferhat
Tolga Emre(Nuri)
Mor Arda Cengiz
Enes

Şeklinde yapardım

Yabancı sınırının konuşulduğu bir konu başlığımız var mı beyler sövmem lazım

Abi spor bu ya spor zaten üç büyükler yeteri kadar korunuyor bırakın da bi rekabet olsun bi eğlenelim sırf bunların yalakları az para alıyor diye bu yapılır mı??

Sen alzheimer adama 8 milyon euro para bağlarsan tabi olmaz.

Volkan Babacan formda değil oynuyor
Topal stoper değil oynuyor
Şener İsmail o rezil fb de bile yedek
Tolga sol açık değil bizim taktik dizilişimiz basına farklı veriliyor ama adam Tolganın sol açık olmadığını koca 3 maçta görememiş
Cenk tek forvet oynayamıyor Emre yok daha ne olsun Ozana girmiyorum bile.

Ben şu 11 i sokaktan geçen adamın bile çıkaracağını sanmıyorum.

Sonra yabancı sınır falan filan tek dertleri para para para.

Milli takımın başarısı hemen hemen bütün ülkelerin siyaset güçlerin önemli bir kriter ve güç gösterme platformudur. Büyük turnuvalarda ülke başkanları boşuna boy göstermiyor. İlişkiler tazeleme ve ego kazma fırsatı bu tür spor daları.
Her spor veya orginasyon için geçerli değil bu tabiki.
Almanya başbakanı Merkel mesela işi güçü bırakıp tüm Almanya maçlarını yerinde izledi dünya kupasında. Rte de meraklı başkaları gibi zaten.

Bu yabancı meselesini​ ancak araplar isterse getirirler. Neymar ve Mbappe'yi aynı sezonda alacak para ve vizyon sahibi oldukları için böyle bir şey istemeyeceklerini tahmin etmek zor değil. Yakın gelecekte yabancı serbestisi kalkmaz.
Siyasi otoritenin çıt çıkaramayacağı adamlar bunlar. İsteseler yerli sınırı bile gelir. Hem de ertesi gün.

meğersem reis offline takılıyormus :(

Hakan delikanlı olsaydı mesajını editlemezdi... Korkmuş ürkmüş tırsmış olmalıki hemen düzenlemiş göremedik futbol ulemasının ne yazdığını...

ah be reis. güzel günler görecektik güneşli günler :(

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Hakan Delikanli[/TD]
[TD="class: alt1"]03.09.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]21 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]24.09.2017, 02:00[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]21 Gün, 0 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]Küfür+küfür+küfür+küfür+küfür+küfür+küfür+küfür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt