Hüseyin Şahin
Cezalı
- 26 Temmuz 2017
- 1.184
- 0
- 336
Valla dogru olabilir neden olmasin, pislik herif.
Bu herifi kazara filan transfer edersek.Takım içinde olacakları düşünemiyorum.Şu yaşıma geldim hayatımda böyle bir megolaman görmedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla dogru olabilir neden olmasin, pislik herif.
Yoktur zaten zor bulursun boyle mali. Oynadigi topda 10 numara olsa keske.Bu herifi kazara filan transfer edersek.Takım içinde olacakları düşünemiyorum.Şu yaşıma geldim hayatımda böyle bir megolaman görmedim.
anadolu takımlarıda uyandı artık piyasada iyi yerli oyuncu olmadgını gördüler ucuza kaliteli yabancı alıyorlar,asla onay vermezler
Sinirden erkenden ölürüm herhalde ne bileyim. Yasini izledim dün saclar bir kat daha beyazladı zaten.
Abi spor bu ya spor zaten üç büyükler yeteri kadar korunuyor bırakın da bi rekabet olsun bi eğlenelim sırf bunların yalakları az para alıyor diye bu yapılır mı??Bu sorunun cevabı beni aşar ağa. Adam futbola spora da karışırım çorbana onda karışırım havasında. Ülkenin anahtarını verenlere sormak lazım belki onlar daha iyi bilir cevabını. Benim aklım ermez
Milli takımın başarısı hemen hemen bütün ülkelerin siyaset güçlerin önemli bir kriter ve güç gösterme platformudur. Büyük turnuvalarda ülke başkanları boşuna boy göstermiyor. İlişkiler tazeleme ve ego kazma fırsatı bu tür spor daları.Abi spor bu ya spor zaten üç büyükler yeteri kadar korunuyor bırakın da bi rekabet olsun bi eğlenelim sırf bunların yalakları az para alıyor diye bu yapılır mı??
Sen alzheimer adama 8 milyon euro para bağlarsan tabi olmaz.
Volkan Babacan formda değil oynuyor
Topal stoper değil oynuyor
Şener İsmail o rezil fb de bile yedek
Tolga sol açık değil bizim taktik dizilişimiz basına farklı veriliyor ama adam Tolganın sol açık olmadığını koca 3 maçta görememiş
Cenk tek forvet oynayamıyor Emre yok daha ne olsun Ozana girmiyorum bile.
Ben şu 11 i sokaktan geçen adamın bile çıkaracağını sanmıyorum.
Sonra yabancı sınır falan filan tek dertleri para para para.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
ümstad gelip bişeyler yazmış ama bende 3 nokta görünüyor![]()