Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bosta olan alternatifler :

YgW73WLpQLOSP_NrUZROtw.png

Ayın 3'ünde halen daha takım bulamamış ve boş gezen oyuncuların iyi olması imkansız.

bkz: Volkan Şen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Arjantinli sol bek harici bana ümit veren bir oyuncu ismi çıkmadı

Kalitesinden şüphe edeceğimiz adamı getirip inşallah 3-4 yıllık sözleşme yapmayız sonrasında göndermek için uğraş dur başımıza bela oluyor... en mantıklı hamle kalan kısa sürede pek maliyeti olmayan bir adam almak , olabiliyorsa da kiralama yoluyla oyuncu alarak transferi tamamlamak ....

Rize'den , Udineseye giden Ali Adnan ne durumda acaba İtalya performansını bilmem ama bizim ligde fena oynamıyordu geçici çözüm için düşünsek nasıl olur renkdaşlar ....

Kenedy imkansız, Baba sakat. Geriye Güney Amerika kalıyor, Tavares'e de 10 m verilmez. İşimiz zor gibi gözüküyor. Linnes ile Denayer'in idare etmesini bekleyeceğiz gibi

..
15199a9c07fca906effb233ac0093744.jpg

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir tane daha Linnes gibi ortalama bir bekimiz olsa rahat olurdum ama yok. Linnes'li kadro da şampiyon olur ama yarın bir gün sakatlık olursa çok zor çekeriz. Mesele de bu zaten

Bi dünya klubün scoutları fırıl fırıl dünyayı izliyor. 25 yaşında hala arjantinde olan adam çöptür bence

Berbat oyuncuydu, GS kariyerinde frikikten attığı 1 gol dışında hiçbir başarısı yok :))

İyi topçu demedim zaten sol ayağı baya sağlamdı zımba gibi şutlar çıkarmıştı ilk geldiği sene hatta yanılmıyosan Hakan Balta'yla aynı sene almıştık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt