Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
Latoleviciyi alsak nasıl olur 1.5 yıllıgına bu yer elmasından iyidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya yorum atmak için atmayın mantik çerçevesinde isimler önerinReal'den Marceloyu alamazmiyiz?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Asamoah'ı beleş alabileceğinin garantisi yok. Adam gider sözleşme uzatır veya bizden daha iyi bir takımla anlaşır biz de mal gibi kalırız.![]()
Bir tane daha Linnes gibi ortalama bir bekimiz olsa rahat olurdum ama yok. Linnes'li kadro da şampiyon olur ama yarın bir gün sakatlık olursa çok zor çekeriz. Mesele de bu zaten
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bi dünya klubün scoutları fırıl fırıl dünyayı izliyor. 25 yaşında hala arjantinde olan adam çöptür bence
Bizim ligde çalım atabiliyorsa gol de atar sağ ayaklı olması bence avantaj olabilir driblinfi iyi ise çizgiden içeri çekip gol atabilirEn iyi oyunculardan birisi ama sag ayakli oldugu icin sicak bakmiyorum.
Savunmasi çok iyi olan bir sol bek lazım.
Sol ayakli stoperimiz yok onun eksiklerini kapatır.
Kenedy falan tırt o yüzden
Kenedy'i kanatta kullanirsak bu ligin icin evet üst düzey bir teknigi var ama onu sol bek oynatmak doğru degil benceValla bu dönemde Kenedy'i alabilirsen öpüp başına koy. Kenedy bizim lig için üst düzey bir oyuncu.
Kesinlikle is yapar diye dusunuyorum ama Linnes de sag ayakli, iki tane sag ayakli sol bek biraz yamuk geliyor banaBizim ligde çalım atabiliyorsa gol de atar sağ ayaklı olması bence avantaj olabilir driblinfi iyi ise çizgiden içeri çekip gol atabilir
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asomoah serbest kalınca başına üşüşür herkez bize yar etmezlerAdamlar 8'e satmadı, nasıl alacağız? Çok zor ayrıca sezon sonu Asamoah serbest.