Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Vainqueur çok ucuzmuş..
Vainqueur-Fernandoyu koyacan arkaya, Ndiaye 10 numara, Belhanda sol kanat..
Adam akıllı birde sol bek çekiceksin hücumu kuvvetli olan. Vainqueur-Fernando süpürür zaten ortalığı

Aslında gaitan'i alacaksın ( oyuncu gelmek istemiyor biliyorum )
Linnes solda idare edecek, sakatlandığı takdirde 3-5-1-1 falan hertürlü götürür bu kadro Gaitan gelirse eğer ...
Cok saglam topçu be

Gaitan'ı alsak ben sol beksiz bile oynamaya razıyım zaten. Ligde hiçbir takım o hücum gücüne dayanamaz ama zor. Adam Türkiye'ye gelmek istemiyormuş, şikeciler ilgilenmiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vainqueur-Fernando orta sahasi bizim lig icin fazla defansif

Sportif Cumleler: Nicolas Tagliafico & Galatasaray, mucadeleci oyunu taraftarın oyle hoşuna gider ki

"
Independiente taraftarının çok sevdiği, hatta taptığı bir futbolcu. Lider özelliği ve mücadeleci yapısından kaynaklanıyor bu da. Çalışkan bir futbolcu, temposu inanılmaz yüksek.*Savunma özelliği çok daha ön plana çıkar, hücumda temposunu hissederiz ama çılgın asist rakamları görmeyiz. Stoper özelliği de var, hatta son zamanlarda daha çok stoper kullanılıyor. 1.71 boyu, bir savunmacı için kısa tabii ama bu bir ön yargı yaratmamalı, aksine havadan o fiziğe rağmen iyidir.

Asamoah için yukarıda yazdığım gibi, Asamoah'ı 3'lü savunmanın sol kanadına yazıp, Tagliafico'yu 3'lü savunmanın sol stoperi yapabilirsiniz ya da Tagliafico bek oynar, Asamoah ise bugün Tolga Ciğerci'nin oynadığı pozisyonda.*Çalışkanlığı, temposu, lider karakteri önemli, Bu mücadeleci tavrı da taraftarın hoşuna gider, Galatasaray'ın mevcut tempolu ve agresif oyununa uyum sağlayabileceğini düşünüyorum.Bonservis konusunda ise 4-5 milyon avro gibi bir rakam konuşulur. Şu aşamada akla gelebilecek en iyi sol bek alternatiflerden.." alıntı

Bir inceleme yazısı fena değil

Kardeş adamı izlemesek yedireceksin birde sol ayağı raket demişsin. Bu herif orta saha yuvarlağının orda dolanıp dururdu orta saha oyunculuğunu orta saha yuvarlağında dolanmak sanan biriydi yabancı kısıtlamasının kazıklarından biridir kendisi. Akrabası falansın sanırım ki bu adamı akrabası bile övmez.

Aslolan Galatasaray'dır

Adam sol bekti yaw ne orta sahası

- vainquer bukadar ucuz olmasi sizce birseyleri aciklamiyormu?
- Allahtan lucescu gelmedi, tudor kaldi. burda yorum yapanlarin 99% tudora koylu dedi, kucuk takim hocas ne bilim her turlu lafi atti.
- imbula ve vainquer ile adimiz geciyordu, ama iyiki fernando geldi. biz almasaydik fernando ust duzey bir takima giderdi cunku adamin kalitesi ve ismi yeter
- sampdoriadaki italyan stoper ilk hedefti, ama yuksek bonservis nedeniyle alamadik ve maicon geldi. iyiki maicon geldi

yani demek istedigim galiba asamoah gelmemesi bizim icin belki hayirli olur ve beklenmeyen bir transfer gelebilir. + arda turani bizi itecekler gibi , bakalim yonetimin durusu nasil olacak?

taglifiaco emekçi bir kardesimize benziyor. Yani lider ruhlu, çalışkan, taraftarla iç içe bir adam. Bu sistemde kendini daha iyi yapabilir sanki... bilemedim.

Bayramdan sonra (yarin) bizimkiler hareketlenir.
En az 1 transfer (sol bek) bekliyorum. Ardanin gelmemesini ve bi kanat/forvetin gelmesini umuyorum.

wellington diyorlar forvet icin, neden bekletiyorlar onu anlamadim. galiba alternativ olarak wellingot dusunuyorlar.

cunku ben bi scout transferide bekliyorum. bugune kadar scout ekbinin buldukllari isimler fena degildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt