Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında gaitan'i alacaksın ( oyuncu gelmek istemiyor biliyorum )
Linnes solda idare edecek, sakatlandığı takdirde 3-5-1-1 falan hertürlü götürür bu kadro Gaitan gelirse eğer ...
Cok saglam topçu be
1.5 A almışlar keşke biz alsaydık yedek olarak ki bence tolgadan iyi adam
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kişiliksiz bir adam renkdaş gelmesin sakın bir maçımızda altı işareti yaptı gelip marcelo performansı göstereceğini bilsem yine gelmesin derim adam olan giysin takımımızın formasını...Sivaslı ziya ne durumda acaba.
ikisinede en az 5 mil. isterler.Tavares veya zeca iyi oyuncu zeca ne kadar acaba
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yedek için iyi olurdu aslında ndiaye kanada kayardı bazı maçlardaVainqueur-Fernando orta sahasi bizim lig icin fazla defansif
Kardeş adamı izlemesek yedireceksin birde sol ayağı raket demişsin. Bu herif orta saha yuvarlağının orda dolanıp dururdu orta saha oyunculuğunu orta saha yuvarlağında dolanmak sanan biriydi yabancı kısıtlamasının kazıklarından biridir kendisi. Akrabası falansın sanırım ki bu adamı akrabası bile övmez.
Aslolan Galatasaray'dır
Bayramdan sonra (yarin) bizimkiler hareketlenir.galiba transferi kapattik, 4 gun kaldi?
Bayramdan sonra (yarin) bizimkiler hareketlenir.
En az 1 transfer (sol bek) bekliyorum. Ardanin gelmemesini ve bi kanat/forvetin gelmesini umuyorum.
Adam sol bekti yaw ne orta sahası
3-4 kez denk geldi dikkat ederek izledim eskidende adı bizle anılırken falan... çöp kere çöpBu yolun sonu Uğur Çiftçi olacak gibi