Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim bu sene çok doğru işler yaptı ancak eksik yaptı. Bu sefer de sol kanadımızı eksik bıraktılar. Gerçi ben sezon bittiğinde dursundan bu kadar iyi transfer hamleleri beklemiyordum sonuçta adam bize 2 yıl azap çektirdi. Dursun bir şeyler öğrenmiş ancak hala tam olarak öğrenememiş bu kadar iyi transfer umarım sol kanat uğruna mahfolmaz sene sonunda şampiyonluk gelir.

Aslolan Galatasaray'dır

Tagliafico'nun youtube da gecen sezondan macinin bir bölümünü izledim kötü topcu degil aslinda tempolu bir oyuncu ama hucumu üst düzey degil gibi bu yüzden bizim insanimiz biraz zor begenir

Savasci oyunuyla alkis alir

taglifiaco emekçi bir kardesimize benziyor. Yani lider ruhlu, çalışkan, taraftarla iç içe bir adam. Bu sistemde kendini daha iyi yapabilir sanki... bilemedim.
Normalde izlemediğim adamlar hakkında yorum yapmam ama 25 yaşına kadar Arjantin dışına çıkmamış bir adam ne kadar iyi olabilir diye düşündürüyor. Yani bu saatten sonra kendini en fazla pozisyon alma konusunda geliştirir ki çoğu Güney Amerika'lı bek defans yapmayı Avrupa'ya açılınca öğrenir zaten. Ancak bu arkadaşın hücum meziyetleri videolarda kısıtlı gibi görünüyor. Mevzu burada zaten.

Çalışkan, tempolu vs bu tür adamları bulmak çok zor değil. İskandinav ligleri böyle adamlar kaynıyor zaten ve millet bu tür adamları 400-500K'ya buluyor.

Bu transfere hiç de olumlu bakamıyorum maalesef. 4-5M'lar konuşuluyor ki kesinlikle az para değil. 10 ver bari Tavares vs gibi önü açık, potansiyelli birini al. Zarar etme şansın sıfır.

Oyuncu profili Linnes'e çok benziyor.

Normalde izlemediğim adamlar hakkında yorum yapmam ama 25 yaşına kadar Arjantin dışına çıkmamış bir adam ne kadar iyi olabilir diye düşündürüyor. Yani bu saatten sonra kendini en fazla pozisyon alma konusunda geliştirir ki çoğu Güney Amerika'lı bek defans yapmayı Avrupa'ya açılınca öğrenir zaten. Ancak bu arkadaşın hücum meziyetleri videolarda kısıtlı gibi görünüyor. Mevzu burada zaten.

Çalışkan, tempolu vs bu tür adamları bulmak çok zor değil. İskandinav ligleri böyle adamlar kaynıyor zaten ve millet bu tür adamları 400-500K'ya buluyor.

Bu transfere hiç de olumlu bakamıyorum maalesef. 4-5M'lar konuşuluyor ki kesinlikle az para değil. 10 ver bari Tavares vs gibi önü açık, potansiyelli birini al. Zarar etme şansın sıfır.

Oyuncu profili Linnes'e çok benziyor.
wyscout'tan izlemek lazım bunu adam akıllı bir şekilde
Youtubeda duzgun video çıkmamış :D
Belki iyidir bilmiyorum izlemek lazim

Bu forumdan bir kaç kişiyi scouta alsalar lige uzun yıllar ambargo koyar porto gibi de oyuncu ihraç ederiz.

Aslolan Galatasaray'dır
scout ekibindeki adamlar çoktan izlemistir bu adamlari ama işte o ekibe güvenmek önemli hocam..
Carole'den bile zarar etmedik ekonomik olarak.
Scouting zarar ettirmez kolay kolay

Tavaresi videolardan ajaxın talip olmasından dolayı istiyorum ama bu adamı ciddi ciddi izleyen var mı bir arkadaş bir maçını izledim beğenmedim demişti başka izleyen oldu mu acaba

Aslolan Galatasaray'dır

Tavares olmaz hacılar... Asamoah işinin olabilitesi var gelecek sezon için.. o yüzden 7 8m verilmez bi topçuya bu noktada. Kiralik transfere falan yöneliriz.

Galatasaray'ın denemelere aldığı 20 yaşındaki kaleci Lazar Mikovic ülkesinin takımı FK Radnicki Belgrad ile profesyonel sözleşme imzaladı.

scout ekibindeki adamlar çoktan izlemistir bu adamlari ama işte o ekibe güvenmek önemli hocam..
Carole'den bile zarar etmedik ekonomik olarak.
Scouting zarar ettirmez kolay kolay

Carole ben dahil kötü diyoruz ancak adamın sağ gözü sıkıntılı çıkmış ki bunu biz yeni öğrendik şimdi sevillada gözlükle ne yapacak merak ediyorum belki bizi yanıltır ancak carole de çakalmış insan demez mi gözüm sıkıntılı gözlük lazım diye. Bence gitmesi bu gözlük olayı açısından kendisi için hayırlı oldu. Ancak bizim scout bu kadar incelediği adamın gözlüklü oynadığını duymamış bile.

Aslolan Galatasaray'dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt