Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener ile Dudu haberleri geciyor. 6M Euro falan yazmislar. Bu adamlarin bildigim kadariyla FFP'ye gore su anda harcama haklari yoktu. Al-Sat durumlari esit gibiydi. Nasil verecekler o parayi? Yeni bir cezayi mi goze aliyorlar?

Nice to see a review of the Turkish league on this site.
Having said that, the standard of the league for the last two years (with Beşiktaş the only real exception) has been terrible. Galatasaray have been poor, Fenerbahçe poor and dull, Trabzon awful, the fact that a few smaller teams have become contenders is down more to their collective failures than anything else. Gates are down; violence is on the increase again; every club chairman spends so much of their time claiming "dark forces" are working against their team; the list of errors just goes on and on.

turk futbolu in a nutshell. bizde daha yabanci sinirlamasi tartisilsin.

Bu yönetimden de bu beklenirdi . Tarik solbek yedegiymis peh. Yaptığınız tüm işleri bir yanlışla silmeyi anca siz becerirdiniz . Nevzat ali naci gibi paralilar alınmıyor diyorlarsa bir halt olmaz . Umarım sene sonu adam akıllı bir yönetim gelir . Sevmedim sizi sevmeyeceğim de . Özbek gittiğin gün kına yakacağım. Tarık ile size mutluluklar yönetim

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu transfer döneminde de gıcık olduysan bana daha iyi bir takım daha iyi bir transfer dönemi göster. Sağ bekin alternatifi denayer işte. Tarık ın yemek parasını vermezler bırak maaşını. Adamlar bunu bildiği için satışa bile koymuyorlar zira kendisi top toplayıcı bile olamaz.

Son düzenleme:
Yalnız medya falan çoğu kişi yazın başında ve ortasında maliyetten dolayı bize sallıyordu da şuan tinercilere bakıyorum hani evet bonservis çıktısı yok ama kontrat süreleri inanılmaz kötü yapılanma. Mesela bakınız;

Boyko 2020 de bitiyor sözleşmesi elden çıkaramıyorlar
GG 2020 de bitiyor 36 yaşında olmuş olacak
Medel 2020 de bitiyor 33 yaşında oluyor
Q7 2020 de bitiyor 37 olmasına 1 ay kala bitiyor
Tolga 2019 da bitiyor 35 yaşında oluyor
Tosic 2019 da bitiyor 34 oluyor
Adriano 2019'da bitiyor 34 oluyor
Negredo 2019 da bitiyor 34 oluyor 35 e 1.5 ay kala bitiyor
Pepe 2019 da bitiyor 36 oluyor

Resmen kendi sonlarını ilan etmişler şurdan 4-5 adamı yollayama kadroda şişkinlik yapsın bittin demektir. Neyse bizim işimize gelir ama dikkatimi çekti paylaşayım dedim
Haklısın ama şöyle bir şey var ; jimnastik kulübü elinden oyuncu çıkarmayı iyi biliyor, ne olursa olsun satabiliyor

Bu transfer döneminde de gıcık olduysan bana daha iyi bir takım daha iyi bir transfer dönemi göster. Sağ bekin alternatifi denayer işte. Tarık ın yemek parasını vermezler bırak maaşını. Adamlar bunu bildiği için satışa bile koymuyorlar zira kendisi top toplayıcı bile olamaz.
İyi Transferler yapıldı bu doğru ama daha hala eksikler var. Forvetin yedeği güvenilir değil, kanatlardan biri Rodriguez, Yasin veya Sinana emanet olacak. Yasin ve Sinan malum, Rodriguezin mücadelesi iyi ama yetenekleri kısıtlı. Orta sahada yedeğin Selçuk ama orta saha yine bir nebze, Tolga, Ndiaye ve Fernando üçlüsü içinden çözüm üretilir, her ne kadar Tolganın merkezde eksikleri olsa dahi. Yaratıcı oyuncun iki ile sınırlı, bunlardan biri henüz hazır değil, diğeri yetenekleri doğrultusunda yeteri kadar verimli değil. Yine sol bek pozisyonu şu anda oranın yedeği ile fena olmasa bile idare ediliyor. İlk üç maçta gördüğümüz gibi sol kanadımız pek işlemiyor. Yedek Kalecin Eray. Gördüğün gibi eksikler o kadarda az değil. Neden biliyormusun bu eksikler, sekiz tane yeni ve evet iyi transfere rağmen. Bu yönetim ve bundan önceki yönetimin son dönemi sebebi ile. Eğer önceki sezonlarda doğru transfer politikası izlenseydi o zaman ne bu kadar çok transfere gerek olurdu, nede hala onca transfere rağmen bu kadar çok demek istemiyorum ama azımsanmayacak kadar eksik olmazdı. Geçen sezon mesela harcanan paralar ortada. İşte bu yüzden ben hala bu yönetime destek vermiyorum. Yapılması gerekeni yaptılar, Galatasaraya yakışan oyuncuları aldılar. Bu kadar çok olmasının sebebi ve hala daha eksikler olmasında bu yönetimin asımsanmayacak kadar katkısı var.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Haklısın ama şöyle bir şey var ; jimnastik kulübü elinden oyuncu çıkarmayı iyi biliyor, ne olursa olsun satabiliyor

Bu ulkede 2 kulup zenginleri sayesinde FFP nin yanindan dolasmayi basardilar; fb , bjk.

Emenike, sow, atinc, ersan , ba ile kuluplerine 60 milyon euro yardim aktardilar. Tabi bu is icin hulle yaptiklari kuluplere de en az bi 20-30 milyon euro da komisyon odeseler 80-90 milyon euro karsiliksiz cikti ceplerinden.

Biz hala balta, donk, tarik camdal dan kurtulamadik. Cavandayi ve carole u anca zar zor kiraladik toplam 800 bin euroya!!! GS zenginlerinin 2 kurus faydasi yok bu kulube

Bu ulkede 2 kulup zenginleri sayesinde FFP nin yanindan dolasmayi basardilar; fb , bjk.

Emenike, sow, atinc, ersan , ba ile kuluplerine 60 milyon euro yardim aktardilar. Tabi bu is icin hulle yaptiklari kuluplere de en az bi 20-30 milyon euro da komisyon odeseler 80-90 milyon euro karsiliksiz cikti ceplerinden.

Biz hala balta, donk, tarik camdal dan kurtulamadik. Cavandayi ve carole u anca zar zor kiraladik toplam 800 bin euroya!!! GS zenginlerinin 2 kurus faydasi yok bu kulube
Bjknin hangi zenginleri var?

herifin oğlu barça gibi takımı şeyine takmıyor part göbek salıyor galatasaray'ı mı sallar ?
top oynamaya niyeti olan adam yanında messi varken gururdan sevinçten maç bitsin istemez. canını dişine takar.

fatih terim gibi adamı yemiş biri tudor'u çerezlik yapar.
Allah korudu da bize gelmiyor. düşün barça topçusunu kimse istemiyor . herkes keriz mi ?

Arda nn kendisi degil ama kardesi , menajeri veya yakin arkadaslari bu tip forumlari muhakkak takip edip durumu Arda ya iletiyorlardir.

Evet ben de burda yazilanlara %100 katılıyorum. Arda kesinlikle gelmemeli.. Gelirse takımı bozar, huzursuzluk yaratır.

İyi Transferler yapıldı bu doğru ama daha hala eksikler var. Forvetin yedeği güvenilir değil, kanatlardan biri Rodriguez, Yasin veya Sinana emanet olacak. Yasin ve Sinan malum, Rodriguezin mücadelesi iyi ama yetenekleri kısıtlı. Orta sahada yedeğin Selçuk ama orta saha yine bir nebze, Tolga, Ndiaye ve Fernando üçlüsü içinden çözüm üretilir, her ne kadar Tolganın merkezde eksikleri olsa dahi. Yaratıcı oyuncun iki ile sınırlı, bunlardan biri henüz hazır değil, diğeri yetenekleri doğrultusunda yeteri kadar verimli değil. Yine sol bek pozisyonu şu anda oranın yedeği ile fena olmasa bile idare ediliyor. İlk üç maçta gördüğümüz gibi sol kanadımız pek işlemiyor. Yedek Kalecin Eray. Gördüğün gibi eksikler o kadarda az değil. Neden biliyormusun bu eksikler, sekiz tane yeni ve evet iyi transfere rağmen. Bu yönetim ve bundan önceki yönetimin son dönemi sebebi ile. Eğer önceki sezonlarda doğru transfer politikası izlenseydi o zaman ne bu kadar çok transfere gerek olurdu, nede hala onca transfere rağmen bu kadar çok demek istemiyorum ama azımsanmayacak kadar eksik olmazdı. Geçen sezon mesela harcanan paralar ortada. İşte bu yüzden ben hala bu yönetime destek vermiyorum. Yapılması gerekeni yaptılar, Galatasaraya yakışan oyuncuları aldılar. Bu kadar çok olmasının sebebi ve hala daha eksikler olmasında bu yönetimin asımsanmayacak kadar katkısı var.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu transfer donemi kulup adına beklenmedik derecede pozitif gecti. Herhalde alınan hicbir futbolcuya bu niye alındı, bu niye gönderildi diyemeyiz. (Bonservis ucretleri eleştirilebilir belki)

Ve bu transfer döneminin daha öncekilerden farkı bench için degil, ilk 11 icin transferler yapılması. Şimdi sıra bench e geldi. Yedek kulubesi de guclu olmalı ve ilk 11 oyuncuları ile rekabet edecek gucte olmalı. Bundan sonraki transfer dobemlerinde de bu iş hallolur diye dusunuyorum.

Aynen tam her şey iyi gidiyor derken sol kanat ve sol bekte patladılar bu kadar yatırım yapmışız al sol beke kral gibi bek sol kanata da bir oyuncu 4*4 yap işte olası bir başakşehir mağlubiyetnde avcının açıklamalarını duyar gibiyim Galatasaray sağdan çok iyi orayı durdurduk ancak sol kanatları çok zayıf şaka bir yana başakşehire basar geçeriz

Aslolan Galatasaray'dır

:red: komik olmaya mı calısıyosun,git başkasına çat

Kewell: Türkiye'deyken kendimizi zorluyorduk ve kariyerlerinin tamamını Türkiye'de geçiren tecrübeli yerli futbolcular bundan hoşnut değildi

Kewell: Türkiye'deyken kendimizi zorluyorduk ve kariyerlerinin tamamını Türkiye'de geçiren tecrübeli yerli futbolcular bundan hoşnut değildi

Helal olsun Kewell cok onemli birsey soylemiş. Yabancı futbolcu kontenjanı konusunu tekrar gundeme getirenler Kewell in bu soylediklerini anlasınlar önce.. Turk Futbolu neden boylenin cevabını bulmuş olurlar..

Neymar satılmış yerine o kalitede oyuncu alınamamışken arda banko oynardı fakat eski performansından çok uzak hem fizik hem mental olarak

Şu an için en mantıklı isim Kenedy. Sol bek ve sol kanat için kullanabiliriz. Chelsea düşünmüyorsa kiralık+opsiyon yapalım.

4 gün kaldı alın artık

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cenk gercekten bugun ingiltereye ucacakmı acaba ? ucak bilgisi bilet bilgisi filan olsa anlardık isin rengini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt