İyi Transferler yapıldı bu doğru ama daha hala eksikler var. Forvetin yedeği güvenilir değil, kanatlardan biri Rodriguez, Yasin veya Sinana emanet olacak. Yasin ve Sinan malum, Rodriguezin mücadelesi iyi ama yetenekleri kısıtlı. Orta sahada yedeğin Selçuk ama orta saha yine bir nebze, Tolga, Ndiaye ve Fernando üçlüsü içinden çözüm üretilir, her ne kadar Tolganın merkezde eksikleri olsa dahi. Yaratıcı oyuncun iki ile sınırlı, bunlardan biri henüz hazır değil, diğeri yetenekleri doğrultusunda yeteri kadar verimli değil. Yine sol bek pozisyonu şu anda oranın yedeği ile fena olmasa bile idare ediliyor. İlk üç maçta gördüğümüz gibi sol kanadımız pek işlemiyor. Yedek Kalecin Eray. Gördüğün gibi eksikler o kadarda az değil. Neden biliyormusun bu eksikler, sekiz tane yeni ve evet iyi transfere rağmen. Bu yönetim ve bundan önceki yönetimin son dönemi sebebi ile. Eğer önceki sezonlarda doğru transfer politikası izlenseydi o zaman ne bu kadar çok transfere gerek olurdu, nede hala onca transfere rağmen bu kadar çok demek istemiyorum ama azımsanmayacak kadar eksik olmazdı. Geçen sezon mesela harcanan paralar ortada. İşte bu yüzden ben hala bu yönetime destek vermiyorum. Yapılması gerekeni yaptılar, Galatasaraya yakışan oyuncuları aldılar. Bu kadar çok olmasının sebebi ve hala daha eksikler olmasında bu yönetimin asımsanmayacak kadar katkısı var.
MHA-L29 cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi