Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu ana kadar ki transferler:
Okan: potansiyelini biliyoruz daha izlemek lazım
Şener:Bursadaki haline ulaşması lazım yoksa Türkiye Kupasında oynar sadece
Ozornwafor: potansiyelli kiralamak lazım hem gelişmesi için hem de yabancı sınırından dolayı
Seri:Beklenmedik şekilde çok iyi transfer
Adem:Muğdat rolü alır
Jimmy:Rotasyon için şahane transfer
Babel:kaliteli transfer

mustafa kapı relaxlıgı diye bişey var.klass topçu baska oluyo:cool:

Marcao ve Luindama tecrübesiz stoperler zaten. Biri 22 diğeri 25 yaşında çok fazla uluslararası tecrübeleri de yok. Oynadıkça ikisi de çok iyi stoperler olabilirler. Bunu bilerek yorum yapmak lazım.

Bizim yaptığımız temel hatalardan birisi kaşar gereken bölgelere genç oyuncu monte ediyoruz. Genç oyuncu gereken bölgelere kaşar oyuncu monte ediyoruz.

Stopere, forvete 30'luk adam koy, bir şey olmaz. Ama kanatlara, beklere, orta alana bunu yapma. O takım ileri çıkamaz. Bakın Avrupa takımlarına, dinamizm gereken bölgelere genç adam koyuyorlar.

Iyide onunde sampiyonlar ligi var. Tecrube gerekiyor iste orda. En basitinden benfica maci
Şampiyonlar Ligi’nde başarı mümkün değil zaten. Her sene 3-5 tane oyuncu değiştirip sistem oturtamazsan başarı gelmez maalesef. Bizim şu süreçte yapmamız gereken kuşların kafasına vurarak ligde şampiyon olmaya devam etmek. Şampiyon olamadığımız an zor duruma düşeriz.

erencan için sabredin arkadaşlar.bugun hem yorgun gördüm onu hem de ilkyarı hiç top tasıyamadık cocuga

Takım dos, forvet diye bağırıyor yerli bir dos gelmeli ismi geçen oyuncular içinde Taylan Antalyalı daha çok 8 oynar ben Erzurumluyum ve taylanı uzun zamandır takip ediyorum çoksa beğendiğim bir oyuncudur ama Bize 6 lazım Mehmet Özcan daha uygun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Duyumcu falan değilim sağdan soldan 2 kelime öğrenip kendini adamdan sayandan da nefret ederim lafım heyecanını paylaşanları kapsamıyor tabiki. Ama şundan Eminim Falcao bizde. Oyuncu bizi istediği belli, kulübü oyuncu arıyor 12 milyon Euro senelik az maliyet değil. Klubü de kesin verecek, tek soru işareti Fatih Hoca o maliyeti kabul eder miydi? Yönetim eder miydi? Anlaşılan o ki etmiş. Falcao hayırlı olsun ben asıl orta saha transferimizi merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt