Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre hazirlik macinda bile olay cikarmis.
su herifi sokakya gorupye dayak atmak isteyeb hic kimse yokmu ya.
B3D96E9D-8873-45A4-B0E4-B45A6E862C1A.webp

Duyumcu falan değilim sağdan soldan 2 kelime öğrenip kendini adamdan sayandan da nefret ederim lafım heyecanını paylaşanları kapsamıyor tabiki. Ama şundan Eminim Falcao bizde. Oyuncu bizi istediği belli, kulübü oyuncu arıyor 12 milyon Euro senelik az maliyet değil. Klubü de kesin verecek, tek soru işareti Fatih Hoca o maliyeti kabul eder miydi? Yönetim eder miydi? Anlaşılan o ki etmiş. Falcao hayırlı olsun ben asıl orta saha transferimizi merak ediyorum
Schneiderlin gelir gibi hocam yada bonservisli iyi bir topcu

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonlar Ligi’nde başarı mümkün değil zaten. Her sene 3-5 tane oyuncu değiştirip sistem oturtamazsan başarı gelmez maalesef. Bizim şu süreçte yapmamız gereken kuşların kafasına vurarak ligde şampiyon olmaya devam etmek. Şampiyon olamadığımız an zor duruma düşeriz.
Kardeş aldığın kadar sat var onu ne yapıcaz? Eksikler para gelmeden kapanmıyor mecburuz maalesef

Bu arada Linnes ve Donk kesinlikle bizim banko 11 oyuncumuz olmaz olamaz, Fernando gitti kesinlikle bir defansif orta saha lazım Mariano giderse bir tane de sağ bek lazım

Linnes'i de Donk'u da çok severim ama joker oyuncu olmaktan öteye gidemezler ...

Linnes de olamaz

Katılıyorum

Bizim yaptığımız temel hatalardan birisi kaşar gereken bölgelere genç oyuncu monte ediyoruz. Genç oyuncu gereken bölgelere kaşar oyuncu monte ediyoruz.

Stopere, forvete 30'luk adam koy, bir şey olmaz. Ama kanatlara, beklere, orta alana bunu yapma. O takım ileri çıkamaz. Bakın Avrupa takımlarına, dinamizm gereken bölgelere genç adam koyuyorlar.
Çok doğru. Özellikle stoper ve santrafor mevkileri scout transferi ve genç oyuncu için çok riskli. En büyük örnek Ozan. 3 tane penaltı yaptırdı diye çöp ilan edilecekti nerdeyse ama kaçıp kendini kurtardı. Orda yılın genç oyuncusu oldu.
Biz scout transferlerini özellikle stopere yapıyoruz. Marcao, Ozornwafor vs. Orta sahaya alın ulan şu gençleri orta sahaya.

Ali Yavuzlar filan hikaye 61 numarali kardes ben topcuyum dedi resmen Mustafa Kapi desen Top ondan buyuk kaliyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt