Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canim Pizza çekti

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bariz belli bizimkiler Monaco da falcao imzaya geliyor işte adanin karısı ve çocukları amerikada tatildeler mobacoya dönüyor olsa hep beraber dönerler di ve bu adamın karısı ruh hastasi mi transfer olayı olmasa neden paylaşsın böyle bir video gecen gün Nusrette türk yemekleri diye attığı story bu gün bu adami aldık biz net belli

Bariz belli bizimkiler Monaco da falcao imzaya geliyor işte adanin karısı ve çocukları amerikada tatildeler mobacoya dönüyor olsa hep beraber dönerler di ve bu adamın karısı ruh hastasi mi transfer olayı olmasa neden paylaşsın böyle bir video gecen gün Nusrette türk yemekleri diye attığı story bu gün bu adami aldık biz net belli
Başka takıma imza atma olasılığı yok mu yani?

twitterda falcao'nun bu gece bir uçağa bineceği konuşuluyor. istanbula mı yoksa fransaya mı gideceği belirsizmiş.

kolpa gibi sanki.

Falcaonun bindigi saatde en mantikli yon miami barcelona ucagi arkadaslar

Bakin bakalim aktarma filan varmi

Olayı çözdüm ben..çok basit.

Şükür Hanedar işte Monaco da Falcao yu bekliyor.

Şükrü, Falcao, Oyuncunun menajeri ve Monaco kulübünden yetkili buluşacaklar.
Bu iş yarın, öbür gün biter.

Takımın tamamına yakını yedek arkadaş... Tüm yedekler aynı takımda olduğunda oyun olarak çok daha fazla geriye düşersin. 1 tane yedek ilk 11 e girdiğinde çok daha farklı oynar.

Ayrıca bu adamlar deli gibi kondisyon çalışması yiyor. Maçlarda tutuk olmaları gayet doğal. Varsın hazırlık maçları 10 0 yenilelim. Mühim değil...

Skorun öneminden değil zaten. Taraftarlık içgüdüsü. Bir şeyler ters mi gidiyor endişesi. Hayırlısı bakalım. Süper kupa'da daha net görürüz bazı şeyleri.

Yine pişman olacağınız yorumlar yapıyorsunuz.. Öyle veya böyle bu yönetim değil miydi devre arası stoper tandemini komple yenileyen maicon serdar dan kurtulduk üstüne ozandan iyi para aldık şu an ortalama 30 milyon edecek 2 stopere sahibiz.. Garryyi tam patlayacakken Araplara kaktırdık.. Bırakın arada yanlış kararlar verilsin.. Daha geçen hafta seri gibi imkansıza yakın bir transferi gerçekleştirdik..
Bakın 10 gün sonra utanırsınız schneiderlin ve Falcao gelince

Cuellar mı Schneiderlin mı ?

Schneider daha risksiz ve tecrübeli, ama Cuellar daha genç

falcaonun commercial ucakla ucacagni sanmiyorum

adam private ucar beyler, ugrasmaz customsla falan

Başka takıma imza atma olasılığı yok mu yani?
Elbette var ama
Bugün Cengiz Başkan'ın yaptığı açıklamalar
Akşam Yusuf Günay'ın paylaştığı foto
Renktaşımızın da dediği gibi eşinin Nusret videoları paylaşması
Ve Falcao'nun arkadaşının Galatasaray taraftarına teşekkür mesajı yollaması

Tüm bu işaretler bizi gösteriyor gibi
Hayırlısı olsun.

33 yaşına gelmiş bir adama bu kadar maaş vermek 7mil felan deniliyor akil karı değil Falcao Kim olursa olsun hele bizim gibi maddi durumu belli olan kulüpler için biz taraftariz biz isteriz kulüp maddi durumu felan çoğumuzun taktiğini bile düşünmüyorum ama bir gerçek var ki durum ortada maalesef..

Taraftarlık içgüdüsü işte. Böyle devam eder mi korkusundan. Mesela geçen sezon çok güvendiğimiz Marcao bile pek güven vermedi iki maçta.
hazırlık maclarının adı mac sadece
herhangi bir antrenmandan farkı yok.
hazırlık macını izleyip endiseye veya heyecana kapılmanın kosu antrenmanını izleyip x futbolcu duz kosuda geride kaldı diye uzulmekten farkı yok bence.
hayatımda hazırlık macı izlemedim.
merak edip sonucuna bile bakmam.

Falcao sözleşme için bı yerden bı yere gidiyor işte. Adamın gözünde gözlük var iyice okuyacak. :-)) Her turlu mantiksizligi hayal gücü ile yaptık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt