- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Canim Pizza çekti
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eşinin attigi video instagramdahangi video
Başka takıma imza atma olasılığı yok mu yani?Bariz belli bizimkiler Monaco da falcao imzaya geliyor işte adanin karısı ve çocukları amerikada tatildeler mobacoya dönüyor olsa hep beraber dönerler di ve bu adamın karısı ruh hastasi mi transfer olayı olmasa neden paylaşsın böyle bir video gecen gün Nusrette türk yemekleri diye attığı story bu gün bu adami aldık biz net belli
Olayı çözdüm ben..çok basit.Bariz belli bizimkiler Monaco da falcao imzaya geliyor işte adanin karısı ve çocukları amerikada tatildeler mobacoya dönüyor olsa hep beraber dönerler di ve bu adamın karısı ruh hastasi mi transfer olayı olmasa neden paylaşsın böyle bir video gecen gün Nusrette türk yemekleri diye attığı story bu gün bu adami aldık biz net belli
Takımın tamamına yakını yedek arkadaş... Tüm yedekler aynı takımda olduğunda oyun olarak çok daha fazla geriye düşersin. 1 tane yedek ilk 11 e girdiğinde çok daha farklı oynar.
Ayrıca bu adamlar deli gibi kondisyon çalışması yiyor. Maçlarda tutuk olmaları gayet doğal. Varsın hazırlık maçları 10 0 yenilelim. Mühim değil...
Başka takıma imza atma olasılığı yok mu yani?
Air France uçağı yerel saatle 15:20 uçuşu var renkdaşım Fransaya .Falcaonun bindigi saatde en mantikli yon miami barcelona ucagi arkadaslar
Bakin bakalim aktarma filan varmi
Elbette var amaBaşka takıma imza atma olasılığı yok mu yani?
hazırlık maclarının adı mac sadeceTaraftarlık içgüdüsü işte. Böyle devam eder mi korkusundan. Mesela geçen sezon çok güvendiğimiz Marcao bile pek güven vermedi iki maçta.
Çok mütevazi bir yapısı varmış.falcaonun commercial ucakla ucacagni sanmiyorum
adam private ucar beyler, ugrasmaz customsla falan