- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.992
- 4.338
Şu mübarek cuma gününde
Falcao ile ilgili hayırlı haberler nasib et Allah'ım.
Falcao ile ilgili hayırlı haberler nasib et Allah'ım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece "Evet - Istiyorum aşkım" diyebilirizHayatima soyle girsen ne yapabilirim ki ?
![]()
Bu gece biraz duygusalım sanırım renktaşlar.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diazı biz alamaz mıyız yav?
Yıktın perdeyi eyledin viran renktaşFalcao su an ucakta muhabbeti ne renktaslar ? Adam 3 saat önce spor yaparken story paylaşmış
Daha önce çekilmiş bir video serisi olsa gerek. Miami'de şu an saat gece 1. 3-4 saat önce öyle bi güneş olması imkansızYıktın perdeyi eyledin viran renktaş![]()
Jardel komple bi forvet değildi ki, ceza alanında ve genelde de tek vuruş kralıydı. İyi pozisyon alırdı.Falcao ya 6 verilir mi diyen arkadaşlara sesleniyorum bu adam inşallah gelecek ve hepiniz söylediklerinizi unutucaksınız çünkü bu adam jardelden sonra gelmiş belkide en komple forvet heryönüyle gerçek bi forvet izliycez keşke daha genç olsaydı ama 33 yaşında falan dinlemez gomis bu ligde neler yaptı falcao neler neler yapıcak attığı goller şimdiden gözümde canlanıyo kop gel be reis
Tek komple forvet Drogba'dir benim icin.Falcao ya 6 verilir mi diyen arkadaşlara sesleniyorum bu adam inşallah gelecek ve hepiniz söylediklerinizi unutucaksınız çünkü bu adam jardelden sonra gelmiş belkide en komple forvet heryönüyle gerçek bi forvet izliycez keşke daha genç olsaydı ama 33 yaşında falan dinlemez gomis bu ligde neler yaptı falcao neler neler yapıcak attığı goller şimdiden gözümde canlanıyo kop gel be reis