Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
789ı76.gif

Su ana kadar hakkimizdaki en hayirli sey falcao ile abdurrahimin ayni masada oturmamis olmasiydi

Her seyden habersiz bilmem kac feet yukseklikte bilmem kac km/h hizla seyahat etmekte olan falcaonun bu ucusu abdurrahimle ayni masaya oturmak icin gerceklestiriyor olmasi ihtimali tarafimi ziyadesiyle uzmektedir

Bence Falcao Monaco ya uçuyor, orada son detaylar halledilecek, Şükrü ile İstanbula gelecekler, çünkü izni 1 Ağustosa kadar olmalı, muhtemelen gel diye menajeri çağırdı

Falcao su an ucakta muhabbeti ne renktaslar ? Adam 3 saat önce spor yaparken story paylaşmış

Falcao ya 6 verilir mi diyen arkadaşlara sesleniyorum bu adam inşallah gelecek ve hepiniz söylediklerinizi unutucaksınız çünkü bu adam jardelden sonra gelmiş belkide en komple forvet heryönüyle gerçek bi forvet izliycez keşke daha genç olsaydı ama 33 yaşında falan dinlemez gomis bu ligde neler yaptı falcao neler neler yapıcak attığı goller şimdiden gözümde canlanıyo kop gel be reis
Jardel komple bi forvet değildi ki, ceza alanında ve genelde de tek vuruş kralıydı. İyi pozisyon alırdı.

Falcao ya 6 verilir mi diyen arkadaşlara sesleniyorum bu adam inşallah gelecek ve hepiniz söylediklerinizi unutucaksınız çünkü bu adam jardelden sonra gelmiş belkide en komple forvet heryönüyle gerçek bi forvet izliycez keşke daha genç olsaydı ama 33 yaşında falan dinlemez gomis bu ligde neler yaptı falcao neler neler yapıcak attığı goller şimdiden gözümde canlanıyo kop gel be reis
Tek komple forvet Drogba'dir benim icin.

Falcao-Samatta
Falcao-Diaz

Gayet iyi olurdu. 6 Numara için bizimkiler Okay'ı zorluyor olmasınlar?

Hem yerli olması hem iyi futbolu hemde Şampiyonlar Ligi kozumuz , hocanın istediğine eminim ben.

Aspor'daki Serdar Kelleci (ne ayak!?) fb'yi öyle anlatiyor ve övüyor ki, sanirsin Barcelona ;D

Batur Altıparmak Okay'ın ülkeye henüz dönmeyi düşünmediğini söylemişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt