Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Çok sessiz geçiyor bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ze Luis'i alabilsek satmak istemeyecektik muhtemelen şu anda. 20 milyona değil tabii cagne parasına.Devre arası her oyuncunun fiyatı bir miktar artar, o süreci zaten bok gibi yönettik uzun süre Alan ve Pato peşinde koştuk alamadık adamlar bizden daha az tekliflere gitti
Ze Luis için manyak başkanları 20 m euro istiyordu.
çocuk 97li ayrıca malatyanın oyun yapısıyla bizimkinin alakası yok , rizenin 2. devre oynadığıyla ise var
GSC App
Ze Luis için son haftalar teklif yapmamış mıydık? Ben öyle hatırlıyorum adamlar 20 çekmekte haklı yerine adam alacak zamanları yoktu. Herkes bizim gibi iş bilmemezlik yapmıyor. Önceden 10 versek bence kabul ederlerdi. Porto bu yaz 8.5 milyon euroya aldı.Devre arası her oyuncunun fiyatı bir miktar artar, o süreci zaten bok gibi yönettik uzun süre Alan ve Pato peşinde koştuk alamadık adamlar bizden daha az tekliflere gitti
Ze Luis için manyak başkanları 20 m euro istiyordu.
Vermediler kanka işte ben direkt onu istiyordum zaten ama 7-8 civarına istiyordum, zaten şimdi de o bedele gitti.Ze Luis'i alabilsek satmak istemeyecektik muhtemelen şu anda. 20 milyona değil tabii cagne parasına.
diagneden bi halt olmaz top kontrolu yok,bitiricilik yok,top sürüşü yok,pres yok.bu adama orta açıcan vurucak yada son vuruşu bırakcan. tez zamanda şutlanmalı
luyindama satılıp marcao-awaziem tandemi kurulabilir portodan alınıp desem linç yer miyim acaba
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Recevik bu twiti begenmis.Bu kazmanin kalma ihtimali de az degil.
Hatırlamıyorum ama çok da geç yapmamıştık sanki.Ze Luis için son haftalar teklif yapmamış mıydık? Ben öyle hatırlıyorum adamlar 20 çekmekte haklı yerine adam alacak zamanları yoktu. Herkes bizim gibi iş bilmemezlik yapmıyor. Önceden 10 versek bence kabul ederlerdi. Porto bu yaz 8.5 milyon euroya aldı.
30 yıldır 1 kaleci bile çıkaramayan bir altyapıdan bahsediyoruz.İyi işler yapılıyor bu konuda, alt yapıda deli yetenekler var.
Onu taraftar yapıyorsatış işini beceremiyoruz , alışı hallettikte.
kabul edelim ki fiko’da koç’ta diagne’yi 25 civarına pazarlıyordu şuan.
kendi değerlerimizi itibarsızlaştırıyoruz hep.
Son 30 yılda Simovic, Taffarel, Mondragon, Muslera vardı, alt yapıdaki adamda heves kalmaz bunları görünce.30 yıldır 1 kaleci bile çıkaramayan bir altyapıdan bahsediyoruz.
Bütün takımlar kaleci basıyor.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi