Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası her oyuncunun fiyatı bir miktar artar, o süreci zaten bok gibi yönettik uzun süre Alan ve Pato peşinde koştuk alamadık adamlar bizden daha az tekliflere gitti

Ze Luis için manyak başkanları 20 m euro istiyordu.
Ze Luis'i alabilsek satmak istemeyecektik muhtemelen şu anda. 20 milyona değil tabii cagne parasına.

çocuk 97li ayrıca malatyanın oyun yapısıyla bizimkinin alakası yok , rizenin 2. devre oynadığıyla ise var

GSC App

adam dany’e tip olarak falan da çok benziyor , hiç bizim gibi takımlarda iş yapacak adam değil , aman diyim.

mina iş yapar ama o fizik ve liderlikle

Devre arası her oyuncunun fiyatı bir miktar artar, o süreci zaten bok gibi yönettik uzun süre Alan ve Pato peşinde koştuk alamadık adamlar bizden daha az tekliflere gitti

Ze Luis için manyak başkanları 20 m euro istiyordu.
Ze Luis için son haftalar teklif yapmamış mıydık? Ben öyle hatırlıyorum adamlar 20 çekmekte haklı yerine adam alacak zamanları yoktu. Herkes bizim gibi iş bilmemezlik yapmıyor. Önceden 10 versek bence kabul ederlerdi. Porto bu yaz 8.5 milyon euroya aldı.

Ze Luis için son haftalar teklif yapmamış mıydık? Ben öyle hatırlıyorum adamlar 20 çekmekte haklı yerine adam alacak zamanları yoktu. Herkes bizim gibi iş bilmemezlik yapmıyor. Önceden 10 versek bence kabul ederlerdi. Porto bu yaz 8.5 milyon euroya aldı.
Hatırlamıyorum ama çok da geç yapmamıştık sanki.

1.webp

@falcao9

satış işini beceremiyoruz , alışı hallettikte.

kabul edelim ki fiko’da koç’ta diagne’yi 25 civarına pazarlıyordu şuan.

kendi değerlerimizi itibarsızlaştırıyoruz hep.

Futbolarena yani bir nevi Ali Naci'ye göre Falcao transferinde acele etmeyecekmişiz ve hocanın Falcao hakkında olumlu yada olumsuz raporu yokmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt