Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu iki hazırlık maçını izleyip josefe burun kıvıranlari anlamak mümkün değil orta saha yol gecen hani oraya sert biri lazim daha iyisi gelmeyecekse ki bence bütün para falcao ya gömüleceği için oraya maliyetli transfer çok zor josefe fitim bu arada bu porta nasıl bir takım bütün brezilyalı orta sahalar in gecmisinde porto var..
Dünya da bir sürü ortasaha oyuncusu varken.
Fenerin copune mi kaldık?

Sizin her şey sadece maç kazanmak mı?
GALATASARAY formasını giymesini miden nasıl kaldıracak?

Kaldı ki öyle extra bir oyuncu bile değil.
Gidip onyekuru gibi bir ortasaha kiralariz daha iyi.

Topal..şener..souza ile şampiyon olarak gudubetliğin cenabetliğin fb nin klubünde olduğunu ispatlamaya çalışıyoruz..

şu diagnenin menejerinin yaptığı açıklamalar gerçek mi acaba adam '' diagne bu gün gitti yarın gitti diye şeyler duyuyoruz asılsız idaalar ama size şunu söyleyebilirim diagne haftaya galatasaraydan ayrılacak'' demiş

josef fenerin o zaman ki en iyi adamıydı ve o zamanlarda çok iyiydi sen beğenmeyebilirsin sorun yok.
sakatlığından dolayı maç kaçırmışlığı var ve sağlık durumunu bilemiyorum ama sakat ise zaten almazlar heralde.
bonservis ile oyuncu alamayacağına göre şu aşamada, kiralanabilecek iyi oyunculardan bir tanesi Josef.
sen yoksa Wanyamayı bonservis ile alabileceğini mi düşünüyorsun?
Ben wanyama dedim mi?

İsterse messi olsun.
Bizim maçlarda yaptığı cirkeflikleri ne çabuk unuttunuz?

Seri gibi bir oyuncuyu nasıl bulduysak.
Onun bir tik altı olan bir 6 numarayı da çok rahat buluruz

Fenerin çöpünd kalmadık.

Seneye şampiyonlar ligi katılım payı en az 50 milyon euro...

Al arkadaş cuellar ı veya wanyama yı

Fb nin döküntülerinin bizde b..k işi yok..

Anladığım kadarıyla bu sene fenerbahçe'nin şampiyonluğu için müspet bir ilerleme mevcut.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes ve Donk Rikerink Galatasarayinda ne idi se Josefde odur. Is yapar iyi takimda

1564135373949.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt