Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
evet bilmiyor gibi ama o yazdığı morgan - seri - belhanda 3lüsü kurulursa top manyağı olur bütün takımlar başları döner.Yorum yapmış o da bişey bilmiyor şuanda bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet bilmiyor gibi ama o yazdığı morgan - seri - belhanda 3lüsü kurulursa top manyağı olur bütün takımlar başları döner.Yorum yapmış o da bişey bilmiyor şuanda bence
Dünya da bir sürü ortasaha oyuncusu varken.Şu iki hazırlık maçını izleyip josefe burun kıvıranlari anlamak mümkün değil orta saha yol gecen hani oraya sert biri lazim daha iyisi gelmeyecekse ki bence bütün para falcao ya gömüleceği için oraya maliyetli transfer çok zor josefe fitim bu arada bu porta nasıl bir takım bütün brezilyalı orta sahalar in gecmisinde porto var..
Ben wanyama dedim mi?josef fenerin o zaman ki en iyi adamıydı ve o zamanlarda çok iyiydi sen beğenmeyebilirsin sorun yok.
sakatlığından dolayı maç kaçırmışlığı var ve sağlık durumunu bilemiyorum ama sakat ise zaten almazlar heralde.
bonservis ile oyuncu alamayacağına göre şu aşamada, kiralanabilecek iyi oyunculardan bir tanesi Josef.
sen yoksa Wanyamayı bonservis ile alabileceğini mi düşünüyorsun?
Tek suçlu bu yeteneksizleri isteyen futbol cahili taraftar.Diagne,Eren,Donk ve Yekta transferlerinde Kasımpaşa toplam 24M € bonservis ödemişiz.