Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josef gelmesin o ayrı ama o videoda adam küfür olduğunu anlayınca geri çekiliyor zaten hatta utanıyor falan. Eğer arada sırada canlı yayın yapıyor ya da izliyorsanız göreceksiniz ki yazılan mesajları çoğu kişi yüksek sesle okur ve öyle cevap verir.

Kufur dediginiz bu muydu yaw. Herif yarim yamalak Turkcesiyle yazılanı okurken yazılanın bir kufur oldugunu anlayıp yarida kesiyor ve no no no diyip bu küfürü tasvip etmediğini sert bir dille belirtiyor. ADAM.

Hocanin bi bildigi vardir diyenler nerede, demek hoca formayi josefe layik görmüs, size biat etmek düser

Not: bence josef kötü topcu degil, kimse gelmeyecekse en azindan josef gelsin, profesyonel dünyada bu tür seylere gerek yok
Fatih Hocamıza saygımız büyük
Ama Galatasaray'a olan saygımız daha da büyük
Ben bu adamı gönül verdiğim renkler altında izlemek istemiyorum.

Wanyama konusunda Tottenham ile anlaşılmış fakat oyuncu ayrılmak istemiyormuş , kendisi ile görüşülüp Galatasaray'ın hedefleri anlatılacakmış şeklinde Wanyama konusu.

Wanyama > Schneiderlin > Josef

Joseph daha gelmeden yangın tayfanın sevgilisi olmuş. Transfersizlik bazen beyine giden oksijeni engelleyebiliyor.

Josef gelmesin o ayrı ama o videoda adam küfür olduğunu anlayınca geri çekiliyor zaten hatta utanıyor falan. Eğer arada sırada canlı yayın yapıyor ya da izliyorsanız göreceksiniz ki yazılan mesajları çoğu kişi yüksek sesle okur ve öyle cevap verir.
abi sorun şu.adam sakatlandı ve ek olarak 6-7 aydır futbol oynamıyor.ve bizim kalitemizde değil.shnederlini josef gibi bi mal için bekletiyo olamazlar.seri gibi kaliteli futbolcudan yana olan fatih terim bu kadar düşemez

mbaye diagne
paylaş araştır araişlem
2660
ben gideceğini düşünüyorum ama diyelim ki gitmedi ve falcao'yu alamadık.
muslera - linnes luyindama marcao yuto - morgan seri belhanda - feghouli diagne babel.
bu kadro bizi lig ve avrupa'da götürür mü? götürür...
bu kadroyu oluşturursak yaklaşık 3,5 m euro eksi bakiyede olacağız.
çıkan haberlere göre telles giderse muhtemelen eksi bakiye sorunumuz da kalmayacak.
o zaman bu telaş neden? durup dururken niye kendimizi zor duruma sokuyoruz?
neden elimizi güçsüzleştiriyoruz?
aynı hatayı muhabirlerimiz bile yapıyor.
elin muhabiri jailson için 10, zajc için 8 milyon euroları telaffuz ediyor.
bizim muhabirler maşallah diagne'yi gömecekler.
e taraftar ve gazeteci bu kafada olduktan sonra, ki yönetici de farklı değil.
biz bu adamı zor satarız. aynen böyle devam, hiç bozmayalım!!!

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)
26 Temmuz 2019 12:37 · gurrpegi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş medyadan ve söylentilerden takip ediyoruz, illaki birşeyler vardir yani, ben şahsen josefe kötü bakmiyorum
Ben futbolculuğunu beğenmekle birlikte sadece Josef değil hiçbir rakip eskisi futbolcu görmek istemiyorum takımda. Babel ve Şener bile fazla. Sadece Babel yeterliydi. Ayrıca Josef vukuatlı bir futbolcu. Ve Fatih Terim'den veto yiyeceğini düşünüyorum bu transferin son aşamaya bile gelmiş olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt